Estradni menadžer ne zaboravlja: Molio sam Mladića za Arkana, a za Cecu „bario" Šerbedžiju!

24.08.2021

13:22 >> 13:30

0

Za pevačicu je odmah znao da će dostići veliku slavu, a sa njenim tada budućim suprugom punih je dvanaest godina delio krov nad glavom...

Estradni menadžer ne zaboravlja: Molio sam Mladića za Arkana, a za Cecu „bario" Šerbedžiju!
Copyright 24sedam/ATA Images/Profimedia

Vlada Perović, jedan od najpopularnijih jugoslovenskih estradnih menadžera, za sebe voli da kaže da je ceo život stvarao zvezde i da, za razliku od drugih iz svoje branše, nikada nije bio reproduktivac. Jednom prilikom, ispričao je u „Golom životu” i kako se Ceca Ražnatović ponašala na samom početku karijere, te kako je uspeo da nagovori Radeta Šerbedžiju da zaigra sa njom u „Nečistoj krvi”.

Pročitajte još:

Takođe, s druge strane, nije krio ni šta mu je Ratko Mladić rekao za Željka Ražnatovića Arkana jednom prilikom, s kojim je on punih dvanaest godina bio delio krov nad glavom.

– U to vreme sam imao najveći lokal na Balkanu, „Dunavski cvet”, koji je imao 1.500 kvadrata. Ceca je prvi nastup imala kod mene u tom lokalu. U to vreme sam pregovarao sa Snežanom Babić Sneki i Cecom. Cecu sam upoznao u Šumatovcu – počeo je on pre nekoliko godina u pomenutoj emisiji, pa objasnio kako je odmah znao da će Ceca biti zvezda, čim ju je upoznao.

Ja sam pričao, a ljudi su se smejali!

– Upoznao sam se sa njenim ocem i osetio sam da od nje može da bude nešto. Znao sam da će biti neviđena zvezda. Kada sam to pričao ljudima oni su mi se smejali – prisećao se on, a Ceca je, inače, u to vreme stalno išla sa ocem pošto je bila maloletna.

Imala je samo 16 godina.

– Ostavila je na mene strašan utisak, osetila se ta harizma. Imala je šarm i stalno je tvrdila da neće da živi u Žitorađi, da će napraviti posao. Nismo joj baš do kraja verovali, jer ona nije pevala u kafani, a to je veliki minus. Ipak, video sam da mašta, da ima taj fluid – ispričao je menadžer.

U njegovom restoranu je Ceci napravljena proslava za 18. rođendan.

Ceca Ražnatović ATAImages

– Bilo je 1.000 ljudi, zaklali smo vola, a Ceca je pevala celu noć!

Arkan

Kako je otkrio pre nekoliko godina nakon preseljenja u Brežicama, punih dvanaest godina krov je delio sa u to vreme nemirnim dečakom po imenu Željko Ražnatović.

– Naši očevi su kao oficiri delili stan, te smo u to vreme živeli zajedno. Arkan je od malih nogu bio avanturističkog duha. Često je bežao od kuće, tako da smo se retko viđali, naročito nakon što ga je otac navodno poslao u popravni dom – pričao je on, pa se dotakao i snimanja filma „Nečista krv”, gde je Ceca igrala Koštanu.

Pročitajte još:

– Ja sam bio jedan od producenata filma „Nečista krv” gde su igrali Ceca i Šerbedžija. Ja sam zastupao Cecu i predlagao sam reditelju Stojanu Stojčiću da Ceca zaigra Koštanu. Ali, Šerbedžija na početku nije hteo ni da čuje da igra sa Cecom. Šta sam sve radio da ga odobrovoljim – podbacivao sam mu ženske, upoznavao sam ga sa društvom, nisam mu naplaćivao račune. Sve sam to radio samo da bi on pristao da igra sa Cecom. Na kraju je pristao” – rekao je.

– Ne znam zašto je to Arkan zabranio. Verovatno zbog lascivnijih scena, ali ona je to umetnički odigrala – rekao je on.

– Ona i ja smo imali korektan odnos. Ali nismo se posle čuli i videli. Jednom smo se samo sreli na nekom splavu. Arkan je zaćutao sa mnom posle mog neuspelog pokušaja da ga vratim u Bosnu. Naime, on je znao da ja poznajem mnoge ljude pa je tražio od mene da nešto „ispeglamo” kako bi on mogao da uđe u Bosnu. Pokušao sam to preko generala Ratka Mladića, a on mi je samo rekao: „Vlado, ti si legalan, šta ćeš ti sa kriminalcima.” I posle se Arkan naljutio što nisam uspeo to da mu izdejstvujem – prenosili su njegove reči mediji.

Željko Ražnatović Arkan MN PRess

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike