Dečko očigledno nije učio geografiju! Novopazarke Elma i Emina oštro osudile Sadika Hasanovića

25.08.2021

13:14 >> 14:47

0

Autor: D. Božović

Nakon što ga je javnost osudila jer je pevao pesme o klanju Srba, Sadik je rekao kako će pevati u Novom Pazaru, koji smatra svojim Sandžakom, a ne Srbijom

Dečko očigledno nije učio geografiju! Novopazarke Elma i Emina oštro osudile Sadika Hasanovića
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde GrandaSadik Hasanović je zbog pevanja o klanju Srba vraćen sa granice naše zemlje i zabranjen mu je ulazak u Srbiju.

To je razbesnelo Hasanovića, te je iz revolta rekao kako će pevati u Novom Pazaru, koji smatra svojim Sandžakom, a ne Srbijom. Povodom njegovih nepromišljenih reči oglasile su se i Elma Sinanović i Emina Jahović, pevačice iz Novog Pazara, koje ističu da je njihov rodni grad uvek bio deo Srbije.

Printscreen/Youtube, Zvezde Granda

– Emina uvek sa ponosom govori o svom rodnom gradu iz koga dolazi i sa zadovoljstvom uvek ističe da je državljanka Republike Srbije, jedine države u kojoj se Novi Pazar nalazi – rekli su iz Emininog PR tima.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Još jedna Novopazarka, Elma Sinanović, prokomentarisala je Sadikovu izjavu i istakla da je njegov potez sasvim nepromišljen.

– Dečko očigledno nije učio geografiju. Ja živim u Novom Pazaru koji je sastavni deo Srbije i tu nema nikakve polemike – rekla je Sinanovićeva za „Kurir”.

Elma Sinanović, ATAImages/ Antonio Ahel

Podsetimo, nakon što je vraćen sa srpske granice, Hasanović se oglasio, a njegov potez je izazvao gnev naroda.

– Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati – rekao je Hasanović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike