Aca Amadeus oštro o koncertima Dina Merlina u Beogradu: Zabraniti ga ili naplatiti veliki porez! I da se izvini u "Dnevniku"

03.08.2023

16:36

5

"Valjda smo zaslužili izvinjenje posle onakvih gnusnih izjava koje je rekao za nas" - istakao je on

Aca Amadeus oštro o koncertima Dina Merlina u Beogradu: Zabraniti ga ili naplatiti veliki porez! I da se izvini u "Dnevniku"
Dino Merlin, Aca Amadeus - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević/A.A.

Dino Merlin je zakazao četvrti koncert u beogradskoj "Areni", a iako vlada veliko interesovanje, ima i onih koji smatraju da pevač treba prvo da se izvini srpskom narodu za izjave koje je davao ranijih godina. 

Aca Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, smatra da Merlinu treba zabraniti koncert u Beogradu ili mu naplatiti veliki porez.

www.peticije.online ATAImages/A.A.
Dino Merlin

- Treba zabraniti Dinu Merlinu da nastupa u Srbiji ili da mu se naplati veliki porez i onda da mi kao država budemo zadovoljni zaradom. Trebalo bi i da nam uputi neko izvinjenje putem "Dnevnika" na Pinku i RTS-u za sve što je pričao o nama. Javno da se izvini našem narodu. Valjda smo zaslužili izvinjenje posle onakvih gnusnih izjava koje je rekao za nas. Razumem rat i ratno stanje, pamet se pomeri, ali makar jedno izvinjenje. Može koncert, ali ili da plati veliki porez ili da mu se zabrani da nastupa u Srbiji - kazao je Aca za Informer.

ATAImages/ Stefan Tomašević
Aca Amadeus

Pokrenuta je i peticija da se pevaču zabrani ulazak u Srbiju. Razlog za to jeste raniji govor mržnje i ponižavanje Srba usled ratnog doba devedesetih godina, pa upravo zbog toga na sajtu peticija.online uz njegovu fotografiju stoje i dobro poznate Dinove izjave: "Zabranjeno za Srbe i pse", "Možda bih trebao otići u Beograd jer su Srbi bolesnici, a bolesnike treba obilaziti", "U Beograd ću doći samo ako bude sravnjen granatama", "Srbe treba ukloniti puškama".

Peticiju je, do objavljivanja ovog teksta, potpisalo 26.724 osoba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike