Trudna Kortni Kardašijan sa mužem na skrivenoj lokaciji: Pogled na okean ostavlja bez daha, u ovom luksuzu uživaju (FOTO)

04.08.2023

07:45

0

Par će kroz nekoliko meseci dočekati sina

Trudna Kortni Kardašijan sa mužem na skrivenoj lokaciji: Pogled na okean ostavlja bez daha, u ovom luksuzu uživaju (FOTO)
Kortni Kardašijan - Copyright Printscreen Instagram/kourtneykardash

Trudna Kortni Kardašijan i njen suprug Travis Barker, koji su u junu ove godine objavili da čekaju prvo zajedničko dete - dečaka, baš uživaju u životu.

Njih dvoje su otišli na odmor, a Kortni je na svom nalogu na Instagramu podelila snimke i fotografije sa nepoznate lokacije.

Ona je dala mali uvid u to kako izgleda njihova hotelska soba, kao i terasa sa koje se pruža nestvaran pogled na okean. Oni su uživali i u punom mesecu, ali i zvucima talasa koji im, nesumnjivo, i te kako prijaju.

Travis je, inače, trenutno na pauzi kada su nastupi u pitanju, s obzirom na to da će grupa u kojoj je bubnjar - "Blink-182" nastaviti turneju od 1. septembra u Glazgovu.

Profimedia
Kortni Kardašijan Barker i Travis Barker

Podsetimo, na koncertu koji je grupa imala u Los Anđelesu je par objavio da čeka bebu. Kortni je držala znak na kom je pisalo "Travise, trudna sam", što je inspiracija na sport za pesmu "All the small things".

Kortni sa bivšim partnerom Skotom ima sinove Mejsona (13) i Rejna (8), te ćerku Penelopi (11), dok Travis sa bivšom ženom ima ćerku Alabamu (17), sina Landona (19) i poćerku Atijanu (24). 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike