Na aukciji mikrofon kojim je Kardi Bi gađala fana! Trenutna cena mu je 85.000 dolara, a evo šta će biti s parama onoga ko ga kupi (FOTO)

02.08.2023 | 18:00

Autor: Milica Gudžulić

Zainteresovani „imaju fore" da se cenkaju do 8. avgusta

Copyright Profimedia

Mikrofon za koji se tvrdi da je baš onaj kojim je Kardi Bi nedavno gađala fana sa scene, jer ju je ispolivao vodom, završio je na aukciji i trenutno se za isti traži 85.000 dolara.

Mikrofon Kardi Bi, Printscreen / ebay
 

Prema Skotu Fišeru koji drži „The Wave", kompaniju koja je, navodi se dalje, dala Kardi ovaj makrofon za šou, piše „People", sav novac od prodaje ide u dobrotvorne svrhe, konkretno u ruke ljudi koji vode „Friendship Circle" u Las Vegasu i „Wounded Warrior Project". On je istakao kako je želeo nešto dobro da učini, pošto su ga ohrabrili da da mikrofon na prodaju.

- Mikrofon koji je Kardi koristila je u mom vlasništvu, onaj kojim je ona „onako lepo" pogodila fana koji ju je malo ispolivao pre neki dan. Rešio sam da ga dam na aukciju, uz podršku okoline i sav će prihod otići u humanitarne svrhe - poručio je na Fejsbuku on, prenosi tamošnja štampa.

U vreme kada je ovo objavio, inače, za mikrofon je bilo potraživano oko 30.000 dolara. Vrlo brzo, međutim, cena mu je i skočila, što je samo znak da će fino pomoći navedenim organizacijama.

Aukcija će trajati do 8. avgusta, a Fišer više nije ništa komentarisao na ovu temu. POGLEDAJ GALERIJU

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam