Edita Aradinović bila u vezi sa ovim pevačem? Upoznala ga kad je izašao iz zatvora, pomogla mu da izađe iz depresije

31.07.2023

08:16

0

Za njega je to bio težak period

Edita Aradinović bila u vezi sa ovim pevačem? Upoznala ga kad je izašao iz zatvora, pomogla mu da izađe iz depresije
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Edita Aradinović svoj ljubavni život krije od očiju javnosti, pa niko nije siguran kada je i da li je u vezi niti sa kim se zabavlja.

Tako je, očigledno, bilo oduvek kada je ona u pitanju, pa tako nikada nije potvrdila vezu sa pevačem Denijem Boneštajem, koja se navodno desila pre više od decenije. 

Njih dvoje su se upoznali neposredno nakon što je on izašao iz zatvora, a o tom periodu svog života govorio je za domaće medije.

ATAImages/ A.A.
Edita Aradinović

- U Nemačkoj sam se u jednom klubu pokačio sa jednim dečkom. Tu smo se gurkali, malo udarali. Sutradan je on pronađen mrtav u stanu. Policija je mislila da je to od posledica tuče, pa su me priveli. Bio sam u zatvoru mesec i po dana, dok se nije utvrdilo da sam nevin. Dečko je preminuo od posledica predoziranja. Najgore je kad počneš da sumnjaš u sebe, baš sam se uplašio. Da je ispalo da sam ja kriv za to, ja sam rak u horoskopu, veliki sam emotivac, ja ne bih mogao da živim sa tim. Ostalo je to u meni kao neka rana, nikada neću moći da zaboravim to. Porodica je bila uz mene, što se kaže iz kuće te najbolje poznaju - izjavio je Deni svojevremeno.

Posle svega što mu se desilo, Deni je želeo da se posveti karijeri, pa je radio na novoj pesmi, a Edita mu je pevala prateće vokale.

ATAImages/ A.A.
Deni Boneštaj

- Nakon što je napustio zatvor, Deni je pao u depresiju. Više od mesec dana je sedeo sam zatvoren u svom stanu, gde je samo gledao TV i razmišljao o svemu što mu se desilo. Zbog toga se i ugojio dvadeset kilograma - pričao je tada dobro obavešten izvor blizak pevaču za tadašnji portal "Opera17", pa dodao:

- Deni je nedavno snimio novu pesmu, a prateće vokale mu je pevala Edita Aradinović, bivša učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Njih dvoje su se tada upoznali i simpatije na prvi pogled su bile obostrane. Samo nekoliko dana kasnije počeli su da se zabavljaju i već mesec i po dana su u srećnoj ljubavnoj vezi. Edita je Deniju pomogla da izađe iz depresije i ponovo dobije želju za životom, kao i da se ponovo angažuje oko posla, te nema sumnje da ova veza utiče dobro na njih dvoje. Iako su se relativno skoro upoznali, njih dvoje već imaju ozbiljne planove kada je njihova ljubav u pitanju.

ATAImages/Antonio Ahel
Edita Aradinović

No, očigledno ta veza nije potrajala, a nema ni podataka da su njih dvoje ikada javno priznali da su bili zajedno. 

Edita je, inače, jednom prilikom otkrila da je bila u vezi sa kolegom, ali nije želela da otkrije njegovo ime.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike