,,Prijatelji" predstavljaju sedam smrtnih grehova?!

20.12.2020

15:08 >> 16:58

0

Poznatoj šestorki konačno se priključio i smotani konobar Ganter, ali ova najnovija (ali i najjezivija) teorija zabrinula je fanove čuvenog serijala širom

,,Prijatelji" predstavljaju sedam smrtnih grehova?!
Copyright Profimedia

Serija ,,Prijatelji“, iako je prestala da se prikazuje 6. maja 2004. godine, svakako se reprizira u pojedinim mestima i ostala je jedna od omiljenih prikazanih ikada! Fanovi ovog serijala, između ostalog, umeju i danas često da se ,,nastavljaju” o tome da li su Rejčel i Ros bili na pauzi, ali i raznim drugim situacijama, ma koliko puta pogledanim, pristupaju izuzetno emotivno.

Zato je, posle brojnih teorija koje su svojevremeno harale internetom, najnovija Reditova napravila opštu pometnju. Naime, ona objašnjava kako je svaki član poznate šestorke – jedan od smrtnih grehova, a konobar Ganter (Džejms Majkl Tajler) konačno se priključio ekipi, ali ,,za potrebe sedam smrtnih grehova”…

Čendler Bing – lenjost

Pročitajte još:

,,Kralju sarkazma” karijera je ,,nanela ovu bedu za vrat”. Naime, ovaj lik kroz čitavu seriju žali se na svoj posao, ume i da otalja ono što radi, ali ne mrda s mrtve tačke. Ostaje gde je, jer mu je tako lakše, nego da se ,,baci u vatru promena”. Kada je, međutim, konačno odlučio da uradi nešto po tom pitanju, veliki stres prebacio je tada na Moniku – osim što mu je pomogla u odabiru ove profesije, jedno vreme jedina je zarađivala u kući, ali mu i bila najveća podrška.

Tako ga je ona isto ,,vukla” i kada je trebalo da se pokrene i počne da vežba, ne bi li smršao. Međutim, toliko je lenj, da je na kraju uspeo da ,,izboksuje” lenčarenje kako za sebe, tako i nju.

Džoi Tribijani – proždrljivost

Hrana je jedino što voli više od žena, a žene i te kako voli. Jednom prilikom, pojeo je celu ćurku za praznik, a i ne zaboravimo njegovo glasno: ,,Džoi ne deli hranu!” Iz tog razloga, smatra se proždrljivcem.

Ros Geler – gnev

Prema teoriji koja je ,,puštena” u javnost, ovaj lik očigledno ima problema kada su ljutnja i bes u pitanju i to ne samo u periodu kada se od istog i lečio u seriji. Ukoliko se malo više obrati pažnja, on se često izdire na svoju okolinu i reaguje prilično burno.

Fibi Bufe – požuda

Za razliku od drugih ,,Prijatelja”, Fibi najčešće i najlakše menja emotivne partnere, a kasnije u seriji i sama priznaje da ni sa jednim momkom nije ,,odlazila u posebne daljine”. Takođe, najuvrnutiji stav ima prema odnosima i u njenom slučaju – stvarno je sve i svašta dozvoljeno. Tu ,,svoju prirodu” jednom prilikom ispoljila je i prema prijateljima. Naime, kada su za jedan praznik igrali fudbal, ,,flešovala” je Čendlera samo da bi njen tim prošao bolje.

Rejčel Grin – pohlepa

Pročitajte još:

Od samog starta, predstavljena je kao razmažena bogatašica, koja ,,možda nije našla posao, ali jeste čizme na rasprodaji”. Iako se menjala iz sezone u sezonu, ostala je prilično okrenuta materijalnom. Kada bi joj neko nešto poklonio, bilo ko i bilo šta, u stanju je da to odnese, vrati, te zameni za nešto što joj se više dopada ili isplati da ima.

Monika Geler – gordost

Voli da se takmiči, ali ne i da gubi. Pedantna je do krajnjih granica i gotovo zahteva od svih u svom okruženju da to poštuju i prate bez pogovora, jer ona zna najbolje. Naravno, svi se sećamo trenutka kada je dala stan u zalog jer je bila sigurna da ga neće izgubiti opkladu sa Čendlerom i Džoijm.

,,Prijatelji”, Profimedia

Kada se to, ipak, desilo, optužila je Rejčel, jer ,,nije moguće da je ona za tako nešto odgovorna”.

Ganter, zajedno s publikom šoua – zavist

Ganter je ,,ključao” zbog svakog dečka s kojim je Rejčel bila, jer je bio zaljubljen u nju, pa je i zavoleo do završetka serije, ali joj to nije priznao do samog kraja. Osim toga, uvek je želeo da bude ,,deo ekipe”, ali nikako… Što je u njemu, naravno, stvaralo izvesnu dozu zavisti. Isti je slučaj i s publikom, ako je verovati ovoj teoriji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike