Bivši dečko Kim Kardašijan dobio kaznu: Pit će morati da "opere svoje grehe" kroz društveno korisni rad

25.07.2023

23:40

0

Izazvao je nezgodu za koju sada plaća posledice

Bivši dečko Kim Kardašijan dobio kaznu: Pit će morati da "opere svoje grehe" kroz društveno korisni rad
Pit Dejvidson - Copyright Profimedia

Pit Dejvidson, komičar, glumac, ali i bivši dečko Kim Kardašijan, dobio je svoju kaznu za nesavesno ponašanje i neopreznu vožnju.

Kako pišu američki mediji, on je ušao u 18-mesečni program diverzije, u okviru kog će morati da odradi 50 sati društveno korisnog rada - koji može da odradi u vatrogasnoj službi Njujorka, gde je inače radio njegov otac Skot kao vatrogasac, pre nego što je poginuo 11. septembra 2001. godine u terorističkom napadu na kule. 

Pored toga, moraće da završi i 12 sati saobraćajne škole, te da se pojavi u mrtvačnici ili bolnici u obrazovne svrhe. Takođe će morati da plati restituciju i poštuje sve zakone.

Podsetimo, u martu ove godine, Dejvidson je kroz Beverli Hils vozio neprilagođenom brzinom, a izvori bliski komičaru su za strane medije ispričali kako je Pit iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, te da je prešao preko ivičnjaka.

Profimedia
Pit Dejvidson

On je zatim udario u vatrogasni hidrant, ali se i zabio se u jednu od kuća. Njegov luskuzni Mercedes je poptuno uništen, a i na kući se mogu videti manja oštećenja.

Sa komičarem je u automobilu bila i njegova devojka Čejs Sui Vonders. Niko nije povređen, a policija je odmah nakon incidenta stigla na mesto nesreće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike