Rambo stiže u Beograd!

27.08.2021

09:03 >> 10:28

0

Autor: D. Božović

Stalone će uskoro biti gost u srpskoj prestonici povodom jednog sportskog takmičenja i zadržaće se nešto više od 10 dana

Rambo stiže u Beograd!
Copyright Silvester Stalone Profimedia

Američki glumac Silvester Stalone, posetiće srpsku prestonicu, gde će biti počasni gost na Svetskom prvenstvu u boksu. Ovo sportsko takmičenje će se održati u Areni od 26. oktobra do 6. novembra ove godine, a holivudski glumac će imati priliku da uživa u čarima Beograda, ali i prati kako će se odvijati pobra u ringu.

Čuveni Rambo će tokom boravka u Beogradu odsesti u luksuznom hotelu, a uz sebe će imati i obezbeđenje.

Silvester Stalone, Profimedia

– S obzirom na to da je navikao da ga horde obožavaoca prate gde god da se pojavi, Stalone je tražio da što neprimetnije dođe u Beograd, da ima lično obezbeđenje, ali i vozača ukoliko odluči da poseti neki restoran ili prošeta gradom- rekao je neimenovani izvor i dodao:

– Tražio je naravno i luksuzan smeštaj gde će biti odvojen od drugih gostiju kako bi neometano mogao da izlazi i ulazi u hotel – kaže izvor.

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila vest da je Silvester odlučio da proda svoju luksuznu vilu na Beverli Hilsu, međutim primoran je da smanji cenu. Vilu koju je prvobitno cenio na 110 miliona dolara, moraće da proda za 85.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike