Hajdi Klum zagrmela na plaži u šestoj deceniji: Javno razmenjivala nežnosti sa 17 godina mlađim suprugom (FOTO)

13.07.2023

19:52

0

Jednom prilikom je otkrila i tajnu svog izvajanog tela

Hajdi Klum zagrmela na plaži u šestoj deceniji: Javno razmenjivala nežnosti sa 17 godina mlađim suprugom (FOTO)
Hajdi Klum sa suprugom - Copyright Profimedia

Čuvena manekenka Hajdi Klum već neko vreme odmara u Sardiniji sa suprugom Tomom Kaultzom, gde su je tamošnji paparaci danas uslikali u toplesu. Hajdi je još jednom dokazala da joj godine ne mogu ništa, te da joj energija 17 godina mlađeg muža izuzetno prija.

Manekenka je nedavno proslavila 50. rođendan, a sada je na jednoj privatnoj plaži pokazala svoje zmijsko telo i figuru u crnom bikiniju, na kojoj bi joj mnogi pozavideli. Kako su njih dvoje razmenjivali nežnosti na plaži, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Bivša manekenka je uvek isticala da nikada nije imala problem sa viškom kilograma, ali da ima poseban režim ishrane koji je zaslužan za to. Jednom prilikom je priznala da ne ide u teretanu, već da strogo vodi računa o svojoj ishrani.

- Jedem sve osim paste i hleba, iako zaista obožavam pastu - rekla je manekenka, i dodala da kada hoće da se bavi fizičkom aktivnošču, povede porodicu u šetnju.

- Metabolizam osobe se znatno promeni nakon 40. godine. Odlučila sam da proverim šta mom telu prija, i sada to praktikujem - rekla je Hajdi.

Profimedia
Hajdi Klum

Zaključila je i da se oduvek osećala odlično u svom telu, i da je to ključ njenog samopouzdanja.

Uprkos tome što je Hajdi starija od svog supruga, razlika se ne primećuje, budući da ona izgleda veoma mladoliko.

Manekenka i nekadašnji frontmen grupe "Tokio Hotel" venčali su se 2019. godine, dok su pre venčanja bili dve godine u vezi. Zbog velike razlike u godinama mnogi su sumnjali u njihovu ljubav, a neretko su bili i na meti negativnih komentara.

Profimedia
Hajdi Klum sa suprugom

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike