Jovana Jeremić ponovo na malim ekranima: Gost joj doneo poklon! (FOTO)

28.08.2021

08:52 >> 09:01

0

U crvenoj haljini započela je rad u novoj medijskoj kući, kao domaćin jutarnjeg programa

Jovana Jeremić ponovo na malim ekranima: Gost joj doneo poklon! (FOTO)
Copyright Jovana Jeremić, A.A/ ATAImages

Od danas, Jovana Jeremić će svakog vikenda između 5.45 i 11 sati, biti domaćin „Vikend jutra” na ružičastoj televiziji. Posle nekoliko meseci pauze, pošto je bila dala otkaz na „Hepiju” i tim potezom uzburkala javnost, poznata voditeljka vratila se na male ekrane u crvenoj haljini, „da sluti na radost”, u kojoj je inače i snimala najavu nove emisije.

Jovana Jeremić Printscreen/Pink, ,,Vikend jutro”

Danas joj je, između ostalog, gost bio i profesor Dejan Miletić, koji ju je iznenadio poklonom.

Pročitajte još:

– Ovo je memorijski ključ, ključ sećanja iz Nacionalne akademije za javnu upravu. Ti ćeš znati najbolje da ga iskoristiš, a i slaže ti se boja uz današnji stajling – rekao je on,nakon čega je Jeremićeva usred uživo programa počela da pucketa prstima, dozivajući da je slikaju s poklonom.

Podsećanja radi, Jovana je krajem prošle nedelje potvrdila pisanja 24sedam, da se na male ekrane vraća kao deo ružičastog jata.

– Sudbina je zaista odredila da sada budem deo ružičastog jata, a mislim da je presudio kvalitet. Onog momenta kada pređeš na Pink, znači da si napravio nešto u svojoj karijeri i da zaista vrediš, jer na Pinku ne mogu da rade bilo kakvi novinari i TV lica. Od mene se očekuje dosta, takav je moj život. I u školi su očekivali od mene i na poslu. Ambicije su suštinski proste: biti najbolja verzija sebe i opravdati poverenje naroda, biti glasnogovornik i PR naroda. To je ono što je moj cilj i, biti potpuno drugačiji. Ovo će biti sve, samo neće biti običan jutarnji program – objasnila je bila Jovana.

Jovana Jeremić Printscreen/Pink, ,,Vikend jutro”

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike