Opljačkana majka Bijonse! Ovo je luks vila iz koje su lopovi odneli nakit vredan milion dolara i novac (FOTO)

10.07.2023 | 16:42

Autor: Nevena Mijušković

Oglasila se i policija

Copyright Profimedia

Majku pevačice Bijonse, Tinu Nouls, opljačkali su provalnici u velelepnom domu u Los Anđelsu.

Američki mediji su preneli da je policija saopštila da je Tina opljačkana, kao i da su lopovi ušli u kuću i odneli nakit u vrendosti "sedmocifrenog broja".

Oni nisu precizirali kada se ovaj događaj desio, a ono što je majci slavne pevačice najviše zadalo glavabolju jeste što su pljačkaši odneli ceo sef, u kom je stajao njen nakit u vrednosti od milion dolara, kao i mnogo novca.

Provala je otkrivena prošle nedelje, u sredu, kada je Tina svratila kući i otkrila da nema sefa. Ona je provela nekoliko dana van grada, najverovatnije prateći Bijonsine koncerte na turneji "Renaissance". POGLEDAJ GALERIJU

Međutim, policajcima, navodno, uopšte nije jasno kako su lopovi uspeli da uđu u kuću i odnesu sef.

Istražni organi sada pregledaju snimke sa nadzornih kamera i ispituju komšije, ali u istrazi, bar zasad, nema nekih značajnih tragova koji bi vodili ka otkrivanju počinilaca.

I ranije imala problem

Majka slavne pevačice i ranije je imala neprijatnosti. U aprilu su policajci uhapsili čoveka koji je, kako je pisalo u izveštaju, "počinio manju štetu na poštanskom ormariću bacajući kamenje".

Međutim, prema pisanju TMZ, Nouls tada nije htela da tuži muškarca koji je zbog svojeg rastresenog i nekontrolisanog ponašanja bio smešten na psihijatriju.

Sada ovaj slučaj ima šire razmere, a šteta se ne možete meriti sa prethodnim slučajem. 

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam