Tata je hteo da se zovem Nataša: Ova tajna krije se iza Severininog imena

28.08.2021

15:53 >> 15:05

0

Pevačica je jednom prilikom ispričala po kome je dobila svoje ime i zašto je tako odlučeno

Tata je hteo da se zovem Nataša: Ova tajna krije se iza Severininog imena
Copyright Severina Kojić, ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Severina Vučković nedavno je ponovo bila u centru pažnje kada se saznalo da se razvela od svog supruga Igora Kojića. Kako je rekla, ona mu je zahvalna na svemu, a sada se i na društvenim mrežama predstavlja samo svojim imenom – Severina.

Severina Kojić, Foto: A.A./ATAImages

Kako je njeno ime mnogima interesantno, pevačica je jednom prilikom otkrio kako ga je dobila i šta ono predstavlja, a malo ljudi zna kako je njen otac hteo da se ona zove.

– Moje ime negde znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata je hteo da se ja zovem Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Deda je davao imena deci po stranama sveta. Verovali ili ne. Imao je četiri sina: Sever, Jug, Istok, Zapad, a ćerka je bila Danica. Međutim moja baka to nije želela. Tako je moj otac dobio drugo krsno ime. Međutim, ipak je zadržao iz nepoznatog razloga ime Sever. Tako sam ja Severina. Mada, prekoputa kuće moje babe postojao je limar koji se zvao Severin. Tako da… Ali mislim da je ipak zbog oca – ispričala je pevačica u jednoj emisiji pre nekoliko godina.

Severina ATAImages/Antonio Ahel

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike