Živi u Americi i ne pojavljuje se u javnosti: Ovo je rođena sestra Katarine Radivojević (FOTO)

28.08.2021

17:22 >> 17:25

0

Njih dve su veoma bliske i velika podrška jedna drugoj

Živi u Americi i ne pojavljuje se u javnosti: Ovo je rođena sestra Katarine Radivojević (FOTO)
Copyright Katarina Radivojević ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Katarina Radivojević poslednjih dana našla se u žiži javnosti, koliko zbog nove uloge u filmu “Nečista krv – greh predaka”, toliko i zbog toga što je bila jedan od svedoka sukoba Predraga Gage Antonijevića i Dragana Bjelogrlića. Ona se u celoj priči drži po strani, a samo je istakla da osuđuje svaku vrstu nasilja.

Katarina Radivojević / Promo / Igor Irge

Javnost i dalje čeka epilog ovog slučaja, a Katarina je nastavila da radi na promociji novog filma. O njenom privatnom životu se ne zna puno, pa je malo onih koji znaju da ona ima rođenu sestru Jasnu.

Jasna već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama sa suprugom, a kako i Katarina živi tamo, njih dve dosta vremena provode zajedno. Jasna živi u Los Anđelesu, a svako ko je barem jednom imao priliku da je vidi, iako se ne pojavljuje često u javnosti, sigurno bi lako shvatio da su Katarina i ona sestre – crte lica i osmeh ih odaju.

Jasna radi u jednom luksuznom restoranu na Beverli Hilsu, a sudeći prema fotografijama na njenom nalogu na Instagramu, hrana joj je velika strast.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike