Srećno sam neudata! Katarina Radivojević o svom bračnom statusu: Tako izbegavam izdaju

09.04.2021

12:57

0

Autor: N. Mijušković

Najvažnije je nakon svega živeti u miru sa voljenom osobom. Poverenje je teško povratiti, smatra glumica

ATAImages/ Stefan Tomasevic

Katarina Radivojević preselila se u Ameriku pre deset godina, gde je imala priliku da učestvuje u lepim projektima. Život van granica zemlje u kojoj je odrasla verovatni da nij bio lak, ali je glumica ispričala da je spas pronašla u veri.

Katarina trenutno radi na jednom projketu, u kome ima ulogu ni nalik situaciji iz privatnog života.

– Do sada nisam imala slično iskustvo kao moj lik, jer se nikada nisam udavala. Srećno sam neudata, pa se može kazati da tako izbegavam ovakava scenarija. Šalu na stranu, ali izdaja na tom nivou je vrlo bolna. Ljudi često ne mogu da se nose s njom. Verujem da može prevara da se oprosti, ali ne i da ju je moguće zaboraviti. Najvažnije je nakon svega živeti u miru sa voljenom osobom. Poverenje je teško povratiti – tvrdi glumica za Story, a zatim je ispričala kako joj je pravoslavlje pomoglo.

ATAImages/ Stefan Tomašević

– Vera mi uvek daje snagu kada je najteže. U toku je post, uglavnom kuvam sama, mada ovde imamo dosta vegan opcija, pa mi stoga ne pada teško da postim. Volela bih da sam za naredni praznik kraj roditelja. Uživam u farbanju jaja i već znam gde se ovde mogu kupiti najbolje boje – rekla je ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju –24sedam.rs

pročitajte još

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti