Prija se pojavila sa nakitom od 130.000 evra: Pevačica plakala u zlatu, dijamantima i luksuznim sandalama (FOTO)

05.07.2023

13:24

2

Koleginice bi joj pozavidele na kolekciji nakita čuvenog brenda

Prija se pojavila sa nakitom od 130.000 evra: Pevačica plakala u zlatu, dijamantima i luksuznim sandalama (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Aleksandra Prijović proteklog ponedeljka održala je konferenciju za medije u "Štark" areni, povodom dva velika solistička koncerta koja će održati 29. i 30. septembra

Prijovićka se u Areni pojavial sa osmehom na licu, a njen stajling u prvi mah nije delovao upadljivo i skupoceno. Govoreći o uspehu koji je postigla, Priju su savladale emocije, a skupoceni nakit na njenom privukao je posebnu pažnju.

Poznato je da Aleksandra vodi računa o svom izgledu prilikom javnih pojavljivanja, u čemu joj pomaže tim stručnjaka. Ovog puta nadmašila je samu sebe, pa se na druženju sa medijima pojavila sa nakitom vrednim čak 130.000 evra i sandalama od 1.000 evra, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Prija se odlučila za nekoliko komada čuvene juvelirske kuće "Kartije". U pitanju je zlatna ogrlica i minđuše, čija je cena 5.450 evra, odnosno 4.750 evra iz kolekcije "Lav", kao i dve narukvice od zlata i dijamanata iz kolekcije "Juste un clou" od 14.400 i 5.450 evra. Uz ovo, ona je ponela i dijamantsku narukvicu i prsten, za koju upućeni tvrde da vredi neverovatnih 100.000 evra. Kada se sve ovo sabere, dolazimo do vrtoglave cifre od čak 130.000 evra.

Aleksandra voli i dobru obuću, pa se tako ovog puta opredelila za bele sandale sa zlatnim detaljima brenda "Tom Ford" sa prepoznatljivim katančićem, koje koštaju 1.000 evra.

24sedam/Katarina Mihajlović
Aleksandra Prijović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike