Sve zbog prodaje albuma? Kanje Vest tvrdi da su Kim i on ponovo zajedno!

29.08.2021 | 13:37 >> 13:59

Autor: Nemanja Vujčić

Svojim kolegama priča da se pomirio sa bivšom saputnicom, ali mu mnogi ne veruju

Copyright Kanje Vest i Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Odnos repera Kanje Vesta i medijske zvezde Kim Kardašijan intrigira javnost već mesecima. Oko njih dvoje nastala je prava drama jer niko nije znao da li se zaista razvode ili ne, ali je Kim u jednom trenutku to potvrdila. Ona je hvalila svog bivšeg supruga da je savršen otac, a u poslednje vreme se pisalo i pričalo o tome da su oni u prijateljskim odnosima. No, kako sada reper tvrdi, njih dvoje su ponovo zajedno.

Copyright Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia

pročitajte još

Par je pokrenuo glasine o pomirenju nakon što su viđeni kako se drže za ruke dok su napuštali zabavu povodom najave reperovog novog albuma u Čikagu. Iste večeri Kim se pridružila Vestu na pozornici na lažnoj ceremoniji venčanja, obučena u Balensijaga venčanicu. No, upućeni tvrde da pomoću takvih umetničkih performansa Kanje pokušava da postigne to da se njegov album prodaje bolje od njegovog suparnika Drejka.

– Kanje je drugim reperima govorio da su Kim i on ponovo zajedno, ali to nije istina. Prava priča je da Kanje želi da pobedi Drejka u prodaji albuma i priređuje šou da bi privukao medijsku pažnju. Kim i Kanje mesecima nisu razgovarali pošto je ona podnela zahtev za razvod braka, ali su ponovo počeli da komuniciraju letos zbog dece. Kim je draga osoba, iako Kanje i ona više nisu zajedno, srećna je što ga može podržati u poslu, jer želi dobar odnos sa njim zbog dece – kaže izvor upućen u dešavanja.

Copyright Kim Kardašijan, Kanje Vest, Profimedia

Da li je sve ovo zbog prodaje albuma ili je ponovo planula ljubav kod ovog para, pokazaće vreme.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam