Malo ko se seća njene tragične priče: Pevačica je bila na vrhuncu slave, a onda je muž pokušao da je ubije

29.08.2021

15:18 >> 16:42

0

Samo je jednom o ovome javno pričala, a njenu sudbinu niko ne bi poželeo

Malo ko se seća njene tragične priče: Pevačica je bila na vrhuncu slave, a onda je muž pokušao da je ubije
Copyright Nataša Đorđević, Printscreen Instagram/ natasa_djordjevic_official

Mnoge poznate ličnosti prođu kroz razne traume u svom životu, neke odluče da ih podele sa javnošću, dok druge pokušavaju da se sami, u svoja četiri zida izbore sa tim. Pevačica Nataša Đorđević bila je na vrhuncu popularnosti, objavljivala pesme koje su postale veliki hitovi, a onda je prošla kroz pravu porodičnu dramu.

Naime, pre više od 10 godina desio se događaj koji je pevačicu odvojio od scene na neko vreme, baš u trenutku kada je imala najveće hitove i tražena svuda. Natašin nevenčani suprug udario je svojim automobilom u njenom i pokušao da je izgura sa puta, nakon čega je umalo tragično nastradala.

Pevačica je o ovome u javnosti samo jednom pričala.

– Goran je iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli – ispričala je ona.

Danas, Nataša se i dalje bavi muzikom ali ne onako kako je to bilo pre više do decenije. Živi u Beogradu i peva tamo gde je traže, a čini se da joj godine ne mogu ništa jer i dalje izgleda isto.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike