Miloš Biković u neočekivanoj situaciji: Glumac uhvaćen sa svetskim prvakom, pokazao opasne udarce! (FOTO)

29.08.2021

18:50 >> 18:57

0

Autor: N. Vujčić

Nakon što je postao ambasador boksa, imao je i privatan trening

Miloš Biković u neočekivanoj situaciji: Glumac uhvaćen sa svetskim prvakom, pokazao opasne udarce! (FOTO)
Miloš Biković, Foto: A.A./ ATAImages

Mladi glumac Miloš Biković pokazao je na svom nalogu na Instagramu nešto neočekivano. Naime, on je nastavio druženje sa nekadašnjim svetskim prvakom u boksu Roj Džons Džuniorom, nakon što je pre dva dana obeležen svetski dan boksa.

Miloš Biković ATAImages/Antonio Ahel

Njih dvojica su zajedno sparingovali, a Roj je Bikovića naučio raznim udarcima, dok ga je on bez pogovora slušao. Sve je to zabeleženo telefonom i objavljeno na Miloševom nalogu na Instagramu, kojim su mnogi bili oduševljeni.

Miloš Biković, Printscreen Instagram/bikovic

Inače, Miloš Biković je ambasador boksa u Srbiji, a povodom svetskog dana boksa, rekao je:

– Pre svega da se zahvalim što sam dobio čast da budem promoter boksa i ambasador boksa. Prvo pitanje koje sam dobio zašto ja, ja sam glumac nisam bokser. Ali sam dobio odgovor, pa baš zato, jer nisam bokser. Za Srbiju je SP dobitak i kulturološki. Boks vas ne uči samo kako da udarite već vas uči kako da savladate svoj bes, svoje strahove, da poštujete protivnika. I još jednom i ovako koristim priliku da se zahvalim Umaru i Borovčaninu. Zahvalim sam im što sam preko boksa imao priliku da nastavim sa boks aktivnostima – rekao je Biković tada za medije.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam