Krisi Tajgen i Džon Ledžend pre šest meseci dobili treće dete, a sad i četvrto! Njihova priča je kao scenario za film

28.06.2023

22:58

0

Manekenka je sve objasnila na društvenim mrežama

Krisi Tajgen i Džon Ledžend pre šest meseci dobili treće dete, a sad i četvrto! Njihova priča je kao scenario za film
Krisi Tajgen i Džon Ledžend - Copyright Profimedia

Manekenka Krisi Tajgen i muzičar Džon Ledžend objavili su lepe vesti iz njihove porodice. Oni su, naime, dobili sina uz pomoć surogat majke. 

Krisi je, podsetimo, u januaru rodila treće dete, pa je za sve bilo iznenađenje da su tako brzo dobili i četvrto. 

- Otkako znam za sebe, oduvek sam htela da imam četvoro dece. Kada smo izgubili Džeka, nisam mislila da ću moći ponovo da nosim dete u sebi. Da budem iskrena, lično sam blokirala mnogo tvoga u svojoj glavi u to vreme, ali jedino čisto sećanje koje imam je da sam bila okružena ljudima koji su hteli da se pobrinu da više nikad ne prođem kroz takav bol - započela je Krisi, pa nastavila:

Profimedia
Krisi Tajgen i Džon Ledžend

- U 2021. godini, obratili smo se agenciji za surogat majke, a u našem prvom razgovoru smo čak i razmišljali da možda imamo dva surogata odjednom, koji bi nam doneli zdravu devojčicu i dečaka. Nešto kao blizance?

Kako je dalje objasnila, ona je ipak želela da još jednom proba da rodi dete.

- U nekom trenutku, dok smo bili još u početnoj fazi na tom putu za surogat majku, vratila sam se sa terapije i rekla Džonu da želim da barem još jednom nosim bebu u sebi. Ako ne uspe, bićemo okej, već smo videli najgore što možemo. Obećala sam da ću biti okej šta god da se desi. Sećam se i da sam rekla da ne mogu da nastavim kroz život i da se pitam da li je trebalo opet da probam - kaže ona.

Tada su ponovo počeli borbu za potomstvo.

- Počeli smo proces vantelesne oplodnje, isti proces koji nam je dao naše divne Lunu i Majlsa. Napravili smo nove embrione, odradili proceduru i bili smo presrećni kada smo saznali da je uspelo - bili smo trudni sa našom devojčicom Esti - piše Krisi na svom nalogu i nastavlja:

Profimedia
Krisi Tajgen

- Negde u to vreme, upoznali smo neverovatnu, pažljivu surogat maju što nismo mogli ni da zamislimo. Aleksandru. Znala sam da je pravi par za nas od trenutka kada smo prvi put pričali. Sve naše želje i snovi su sada bili u istoj ravni. Želela sam da budem njena prijateljica, da se naša deca igraju zajedno, da idemo na večere zajedno, da držim glavu na njenom trudničkom stomaku i čujem kako beba štuca ili šutira. Želela sam da budu u našem životu dok god vreme to dozvoli.

Nažalost, ni to što su našli sjajnu surogat majku nije odmah garantovalo da će sve ići kako treba.

- Prvi embrion koji smo probali sa Aleks nije uspeo i nikad neću da zaboravim koliko se ona borila da se spremi za drugi put. Dala je toliko toga od svog tela - operacije koje je prošla, a tek kako se mentalno osećala da to prođe za sebe samu, a kamoli za druge ljude - piše Krisi i dodaje:

Profimedia
Krisi Tajgen i Džon Ledžend

- Nismo hteli da brzamo, želeli smo da budemo strpljivi. Ležala sam okolo, uživala u prvom trimesteru moje trudnoće, sa naravno malo straha koji nije drugačiji od drugih ljudi. Kako smo se bliži sigurnoj zoni moje trudnoće, saznali smo i bili presrećni što je Aleksandra ostala trudna sa dečakom. Našim malim dečakom. 

Krisi je tada otkrila i kada je Džonov i njen sin donet na svet.

- Samo nekoliko minuta pre ponoći, 19. juna, svedočila sam tome da je prelepa žena, moja prijateljica, moj surogat, rodila dete u malo haosa, ali sa punom snagom i radošću. Želimo da ti se zahvalimo na ovom neverovatnom daru, Aleksandra. I presrećni smo što možemo da kažemo svetu da je naš sin stigao, sa imenom koje će zauvek biti vezano za tebe - Vren Aleksandar Stivens. Naša kuća i naša srca su zvanično puna. A našem Džeku, znamo da su njihovi anđeoski poljupci došli od tebe - zaključila je Krisi.

Ona je uz ovu objavu pokazala i fotografije bebe, kao i surogat majke, kojoj je ljubila stomak.

Podsetimo, par već ima ćerku Lunu Simon i sina Majlsa Teodora. Pre nešto više od dve godine, Krisi je usled komplikacija imala pobačaj. Mesec dana pošto se bila oglasila akonto treće trudnoće, dobila je mrtvorođeno dete. Tada, nosila je dečaka kom je sa suprugom planirala da da ime Džek. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike