Rodila sam prvo dete i našla se u paklu! Ispovest Ris Viderspun: O ovome je ćutala godinama!

30.08.2021

06:15 >> 06:16

0

Prvih nekoliko meseci nije imala nikakvu pomoć, priseća se ona, pa je zbog manjka sna, pre svega, bila u delirijumu

Rodila sam prvo dete i našla se u paklu! Ispovest Ris Viderspun: O ovome je ćutala godinama!
Copyright Ris Viderspun / Profimedia

Ris Viderspun nedavno je javno progovorila o mukama kroz koje je prolazila kao mlada majka. Prvo dete, inače, rodila je s 23 godine, a kako nije imala nikakvu pomoć okoline, završila je u potpunom bunilu, o čemu je sve do sada ćutala. Ispovest slavne glumice i majke sada troje dece u „Armchair Expert” podkastu mnogi su slušali bez reči, kada je s Kristen Bel i Monikom Padman porazgovarala o „paklu u kom se našla, umesto raju”, tokom već i prvih dana roditeljstva.

Počitajte još:

– Nisam imala nikakvu podršku kada sam rodila Avu. Tako da sam baš brzo shvatila da stvari neće da se odvijaju onako kako sam ranije slušala da će. Ozbiljno sam se borila jedno pet meseci, ali pre svega zbog manjka sna sam u jednom trenutku bila i u delirijumu. Dobro je da sam bila uštedela, pa nisam morala da radim tada, to bi me dokusurilo, jer sam bila u zaista lošem stanju. S druge strane, iz ličnog iskustva znam, kako je tek onima koji su samohrani roditelji – pričala je Ris.

– Moglu slobodno da kažem da je i dvoje ljudi malo, kada je prava briga o detetu u pitanju – dodala je, prisećajući se mladosti i samog upoznavanja s tom velikom, životnom ulogom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike