Milica Pavlović iskreno o Tucakovićevoj: Udaraću joj u šest ujutru na vrata da dobijem šta želim!

19.02.2021

08:15 >> 07:09

0

Pevačica je otkrila da od vrhunskog tekstopisca očekuje mnogo, a zatim istakla da je voli i kada je nervozna, drčna, otresita, nasmejana, ali i kada joj je s

Milica Pavlović iskreno o Tucakovićevoj: Udaraću joj u šest ujutru na vrata da dobijem šta želim!
Copyright Milica Pavlović ATA Images

Milica Pavlović već dugo sarađuje sa teskstopiscem Marinom Tucaković, a da je njihov odnos izuzetno prisan, potvrđuju reči pevačice povodom zahteva koje ima kada želi novu pesmu.

To što su joj pesme koje joj Marina radi veliki hitovi, nije sve zasluga vrsnog tekstopisca, jer Pavlovićeva očigledno ne da Tucakovićki da živišto dok ne dobije ono što je zamisli. Tako je izgleda kada se spoje dva profesionalca i ljubitelja pesme, o čemu je Milica otvoreno govorila pred kamerama za “DeToxic” emisiju”

 

– Pored Ljiljane Jorgovanović koja sa Marinom Tucaković radi za mene tekstove, ja sa Marinom osećam dobru povezanost i prelepu energiju. Prija mi kada je nervozna, kada je drčna, otresita, nasmejana, ali i kada joj je sve do Kosova ravno. Želim još dugo da uživam u njenim novim tekstovima koje će tek napraviti. Maki stalno kaže da sam joj ja pored Harisa Džinovića najteža za saradnju, ali tako je. Na kraju nas dve imamo isti cilj – dobra pesma. Marina i ja nećemo reciklažu starih tekstova. Ako nešto plaćam i imam ispred sebe vrhunskog maga u svom poslu, pa ja ću te skroz iscediti. Udaraću ti na vrata u šest ujutru, u tri ujutru samo da bih dobila ono što znam da možeš da mi daš i ono što ja želim da dobijem – iskreno je ispričala Pavlovićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike