Ana Bekuta otvoreno o estetskim zahvatima: Mnoge bez razmišljanja odu pod nož, pa posle kukaju!

16.09.2020

11:45 >> 13:01

0

Pevačica Ana Bekuta nikada nije krila koliko vodi računa o izgledu, kao i koliko se trudi da izgleda što mlađe i prirodnije.

Ana Bekuta otvoreno o estetskim zahvatima: Mnoge bez razmišljanja odu pod nož, pa posle kukaju!
Copyright Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

Iako je ušla u sedmu deceniju života, po eneregiji, stavu i izgledu Ane Bekute mnogi to nikada ne bi primetili, pa se čak i iznenade ovom informacijom. Govoreći o tome kako održava svoju liniju, otkrila je i šta joj na telu najviše smeta, a onda prokomentarisala mlađe koleginice koje, po njenom mišljenju, preteruju kada su odlasci estetskim hirurzima u pitanju.

– Ono što ne mogu da postignem vežbanjem, ja se ne libim da potražim pomoć stručnjaka. Nešto sa čim žene uvek imaju problem jesu ruke i ja volim da radim tretmane nadlaktice. U mojim godinama nisam zadovoljna kako mogu da uradim biceps i triceps i taj deo želim da mi je što više zategnut – bez ustručavanja je otkrila Bekuta i dodala da njene koleginice preturuju sa posetom hirurga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on Nov 8, 2017 at 4:47am PST

– Mislim da moje mlađe kolegnice mnogo greše. Sve ono što izgleda neprirodno nije lepo, a ja znam dosta devojaka koje urade nešto na sebi pa se pokaju i onda hoće da se vraćaju na staro, pa ponovo pod nož. Takođe, ova mlađa generacije je lenja, neće uopšte da vežba. Zatezanje gluteusa je moguće vežbama i napornim treninzima, a one idu prečim putem. Kada se na kraju operišu, mnogima ni ne uspe, a neke nisu zadovoljne. Zato sam ja za ove prirodnije stvari – rekla je Ana u emisiji „DeToxic“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike