TOP 7 stajlinga supruge Nikole Jokića: Natalija blistala u neupadljivoj haljini, a samo na rukama nakit od 16.660 evra (FOTO)

19.06.2023

16:32

0

Dominacija jednostavnosti

TOP 7 stajlinga supruge Nikole Jokića: Natalija blistala u neupadljivoj haljini, a samo na rukama nakit od 16.660 evra (FOTO)
Nikola i Natalija Jokić - Copyright Instagram printscreen/jokic.natalija

Proslavljeni košarkaš iz Srbije, Nikola Jokić, ovih dana je heroj nacije zbog toga što je odveo svoju ekipu titule NBA lige i postao MVP najbolje košarkaške lige na svetu. Uz njega je sve vreme porodica i supruga Natalija Jokić koja ga bodri sa tribina tokom najbitnijih momenata u karijeri.

Nikola i Natalija su se verili u januaru 2020. godine, a venčali su se devet meseci kasnije, u rodnom Somboru. Nikola je uvek nosio uz sebe neku stvar koja pripada njegovoj lepšoj polovini, a od dana venčanja ima ritual da pred utakmicu vezuje burmu za patiku.

S Nikolinim uspehom došlo je interesovanje javnosti za njegov privatni život, a svi bruje o njegovoj lepšoj supruzi Nataliji, koja je prepoznatljiva po jednostavnim odevnim kombinacijama i istančanom, neupadljivom stilu. U galeriji u nastavku teksta možete pogledati njene najupečatljivije stajlinge, koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

O porodici Jokić bruji čitav svet, a juče su se okupili na hipodromu u Somboru kako bi bodrili svog konja Breno Laumara, koji će se takmičiti na 22. izdanju trke za pehar grada Sombora.

Natalija i Ognjena stigle nešto kasnije od Nikole na hipodrom, a sve oči bile su uprte u Nikolinu suprugu zbog stajlinga kojim je zasenila sve.

Za ovu priliku Natalija je odabrala lepršavu kombinaciju u skladu sa vremenom. Pink haljina italijanske marke "P.A.R.O.S.H" oduševila je prisutne. Košta oko 500 evra. Na nogama je nosila crne, kožne sandale sa biserom, marke "Jimmy Choo", čija je cena 625 evra, dok je u rukama imala torbu poznatog brenda "Chanel".

ATAImages/Antonio Ahel
Natalija Jokić

Ono što se da primetiti jeste da Jokićka voli skupocen nakit, najpoznatije juvelirske kuće "Cartier". Pa je tako prilikom odlaska na konjičke trke nosila dve narukvice ovog brenda i to modele "Love" i "Juste un clou", čija je cena 7.950 evra, odnosno 8.650 evra.

Iako svi odevni predmeti koje je ponela nisu komadi poznatih svetskih brendova, osim torbe i nakita, Natalija je blistala u neupadljivoj kombinaciji, diskretno i sa stilom.

ATAImages/Antonio Ahel
Natalija Jokić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike