Novi detalji slavlja od milion evra na kom su pevali Brena i Sloba: Pevač uzeo 20.000 evra, a tek da čujete koliki honorar je ona dobila

12.06.2023

19:30

0

Nije se žalilo ni za čim, sve je moralo da bude skupo

Novi detalji slavlja od milion evra na kom su pevali Brena i Sloba: Pevač uzeo 20.000 evra, a tek da čujete koliki honorar je ona dobila
Lepa Brena - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Proteklog vikenda je u Crnoj Gori održano slavlje o kom bruji region. Sve se desilo na obali mora, pevali su Lepa Brena i Sloba Radanović, a koštalo je neverovatnih milion evra.

Kako se sada navodi, ovo slavlje je održano u mestu Dobre vode, nedaleko od Bara. Plaža i hotel na obali su bili zakupljeni za veselje, a samo dekoracija koštala je 50.000 evra.

Na meniju su pored tradicionalne kuhinje bili i plodovi mora, biftek i najukusnije delicije iz svih krajeva sveta. Služio se najskuplji šampanjac, a svi gosti jeli su za zlatnim priborom.

Kao što je pomenuto, Brena i Sloba su zabavljali goste i za to su debelo plaćeni. Prema navodima, Slobin honorar je bio 20.000 evra, dok je Brena uzela čak 30.000 više od svog kolege.

Na kraju njenog nastupa je upriličen i vatromet, koji je obasjao celu obalu, navodi Kurir.

Amir Hamzagic/ATAImages/A.A.
Brena i Sloba na slavlju od milion evra

Za ovo slavlje se saznalo zahvaljujući voditelju Urošu Božiću, koji je objavljivao fotografije i snimke na svom nalogu na Instagramu, a gde se videlo da je sve bilo megalomanski.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike