Belgrade Beer Fest: Riff stage donosi najbolje od domaće rok scene! Otkriveno ko nastupa

09.06.2023

18:08

0

Ulaz na festival biće slobodan svakog dana između 18 i 19 časova

Belgrade Beer Fest: Riff stage donosi najbolje od domaće rok scene! Otkriveno ko nastupa
Belgrade Beer Fest - Copyright Promo/Skymusic

Belgrade Beer Fest, jedan od najvećih muzičkih festivala i manifestacija posvećenih muzici i pivu u regionu, ponosno najavljuje dolazak nekih od najperspektivnijih domaćih bendova na Riff Stage!

Belgrade Beer Fest i organizator Skymusic, tradicionalno su posvećeni podršci domaćoj muzičkoj sceni i promovisanju mladih altermativnih bendova i izvođača, pa ne čudi da će upravo od 15. do 18. juna, na Ušću, na Riff Stage-u, pored već poznatih imena predsatviti i bendovi koji su nedavno pobedili na BUNT festivalu. 

Riff stage će tokom četiri festivalska dana biti pravi epicentar energije, strasti i nezaboravnog rok zvuka, budući da nas očekuju nastupi bendova Straight Mickey and the Boyz, Keni nije mrtav, Snakes Sharks Planes, Nafta, Beli bagremi, Epilog, 5 minuta slave, Rainmaker, Pagonis, Sanitarium, Recover, dok će čitav jedan dan biti rezervisan za festival u festivalu, popularni Hali Gali.

Tanjug/Tara Radovanović
Belgrade Beer Fest

Upravo drugog dana festivala, 16. juna, Hali Gali, poznat po plasiranju mladih izvođača iz mnogih alternativnih muzičkih žanrova na Riff stage donosi ogromnu količinu pozitivne energije i mladalački duh, ali i ono najbolje što srpska scena ima da ponudi. Tako će publika imati priliku da se prepusti moćnim riffovima, snažnim vokalima i dinamičnoj atmosferi za koju će se pobrinuti bendovi Ubili su batlera, Cactus Fields, Sitzpinker, Proto tip, Šajzerbiterlemon, Vizelj i Gazorpazorp.

Pored vrhunskih nastupa na Riff Stage-u, posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnom izboru piva – više od 300 etiketa najpoznatijih svetskih brendova, kao i najrazličitijih kraft piva očekuje ih na predstojećem Belgrade Beer Festu, kao i bogata ponuda hrane i zabavnih sadržaja unutar festivalske Cloud zone.

Ne zaboravimo ni headlinere na glavnoj bini, gde će nastupati najpopularnije strane i domaće muzičke zvezde, poput Morcheebe, sastava Incognito, The Brand New Heavies, Ane Popović, Joker Out-a, Partiberjkersa, Obojenog Programa, Brkova, Tonija Cetinskog, Van Gogh-a, Ane Rucner i Elvisa Bajramovića, Atomskog skloništa, Bombaj štampe, Repetitora, benda Koikoi, Kerbera, Vojane Vunturišević, Kralja Čačka, Nevernih beba, Zostera, kao ni najpopularnija imena domaće elektro scene na Electro stage-u by Sakura. 

24sedam/Goran Sivački
Belgrade Beer Fest

Najsavremenija audio-video produkcija i savršen zvuk, direktno iz laboratorije Skymusic-a, obeležiće i ovo, jubilarno izdanje popularnog festivala.

Ulaz na festival biće slobodan svakog dana između 18 i 19 časova, nakon čega će se ulazak u festivalski prostor naplaćivati. Ulaz je slobodan za osobe ispod 15 godina svakog festivalskog dana, uz pratnju punoletne osobe.

Ulaznice za Belgrade Beer Fest po ceni već od 300 dinara dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike