Marina Perazić je nestala sa javne scene, a evo kako danas izgleda: Drastično je smršala, a pokazala je i ćerku (FOTO)

08.06.2023

14:35

0

Pevačica je Miju rodila 1993, a dve godine kasnije dobila je i mlađu naslednicu, Lunu

Marina Perazić je nestala sa javne scene, a evo kako danas izgleda: Drastično je smršala, a pokazala je i ćerku (FOTO)
Marina Perazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marina Perazić nedavno se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk - objavivši zajedničku fotografiju sa ćerkom Mijom Katarinom Fece, koju je prvi ona postavila na svoj Instagram. Sa osmehom, poznata majka i ćerka ispozirale su povodom rođendana Perazićeve.

- Dragi moji prijatelji, zahvaljujem se sa zakašnjenjem na predivnim željama koje ste mi uputili povodom mog rodendana. Zasluženo uživam baš onako kako ste mi poželeli - napisala je bila ona tada, prenosili su mediji.

Marina i nekadašnji bubnjar grupe „EKV" Ivan Fece Firči skoro čitavu deceniju proveli su u braku i, zajedno, dobili su dve ćerke. Lunu i Miju.

Mia je rođena 1993, dok se mlađa Luna dve godine kasnije pridružila porodici.

Par je od 1988. živeo u Njujorku, po želji muzičara, a kada su se rastali, 1997, Marina je sa decom otišla u rodnu Hrvatsku da živi. Kasnije, Mija se vratila u Njujork gde se bavi preduzetništvom, sudeći po njenim objavama s društvenih mreža.

Marina Perazić sa ćerkom Mijom, Instagram screenshot / nycgirl81291
 

Luna je, sa druge strane, krenula majčinim stopama. Prijavila za svojevremeno za „Prvi glas Srbije". Pošto je odustala od istog, posvetila se karijeri manekenke, tvrdi štampa.

Marina, prema daljim napisima jednih medija, trenutno boravi kod ćerke u Americi. Plan je da ostane do septembra. Redovno, posećuju koncerte poznath muzičara i ne odvajaju se jedna od druge.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike