Veljko danas nokautira protivnike, a nekad je pisao pesme: Ovo srce, Mašo, samo za tebe kuca!

17.09.2020

11:01 >> 15:50

0

Veljko danas nokautira protivnike, a nekad je pisao pesme: Ovo srce, Mašo, samo za tebe kuca!
Veljko Ražnatović, ATA Images /Antonio Ahel

Veljko Ražnatović danas se profesionalno bavi boksom, a nekada je bio pesnička duša, tačnije – reperska. Poslednjih godina taj talenat čuva samo za sebe i svoje bližnje, ali mi smo pronašli stihove koje je na „Instagramu” objavio u januaru 2014. godine, a koji su posvećeni njegovoj bivšoj verenici Maši Terzić, ali i pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic) on Sep 12, 2020 at 3:15am PDT

Iz njegovih mladalačkih stihova jasno je da je bio ludo zaljubljen u Mašu, ali i da je mnogo patio za ocem, kome je za 14-godišnjicu smrti uputio emotivne reči.

Iako je danas u srećnom braku sa Bogdanom Rodić, sa kojom ima sina Željka koji je ime dobio po pokojnom dedi, tada sedamnaestogodišnji Veljko verovao je da posle ćerke Zvezdana Terzića nikada više neće voleti, što je, između ostalog, i napisao.

– Veljko piše. On ima gomilu pesama, čak i snimljene pesme koje ne želi da objavi. To su prelepe rep pesme, za koje je radio i muziku i tekst. To je nešto njegovo, privatno, što drži za sebe – izjavila je prošle godine, za „Srpski telegraf”, njegova majka Ceca Ražnatović, a da li je mladi bokser pogrešio što već godinama ne eksponira svoj pesnički dar, procenite sami nakon što pročitate njegovu pesmu iz 2014. godine, koju vam prenosimo u celosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Feb 8, 2020 at 6:38pm PST

Velika je odgovornost tu od prvog dana, gde si i šta radiš‚ da li noću spavaš sama? Da l’ si crna dama ili anđeo bez krila? Da li kad si sama, da l’ bi samo moja bila? Zašto kad te pogledam ja ne

vidim toplinu? Zašto uvek srce moje smrviš u prašinu? Pitanja je mnogo, mala, odgovora nigde, pretrč’o bih pola sveta samo da te stignem. Tražiš alkohol da piješ? Neću ni da čujem, glavni je to razlog zašto tvoje ime kunem, opsujem pa pljunem, pa mi bude žao, osmeh kad se vrati, život bih za tebe dao, tuđa srca krao, svoje drugoj neću dati, voleo pre tebe više neću nikad, shvati. Obraćam se tati valjda on me isto gleda, kako je kod tebe, reci novosti sa neba? Kakvi li su anđeli, koje li su boje? Sijaju li zvezde što noću nebo spoje? Ne znam ništa tata, ne znam mali Veljko ko je? Ne znam zašto mene ovi ljudi tako vole. Neki te se boje Tata, strahopoštovanje, šta je ljubav Tata, čudno sad je moje stanje, molim te prosvetli, ja rešenje ne pronalazim, ulica za uličare ali ja se snalazim, sve sam tata probao na to se ja ne ponosim, sada znam da tata ulica sve upropasti, kurve vide koristi od mladog ludog srca, ali ovo srce Mašo samo za tebe kuca, sad na pola pucam večeras ja sam beton, ne javljam se nikom nemam kontakt sa svetom. Furam fazon klošarica jer tako mi se sviđa, vrti se u glavi od ovog lošeg pića, od ljubavi u srcu euforija me hvata, često ja se pitam da li mene neko shvata? Gde je sad moj tata, zašto nije sada sa mnom? Da kaže sine, srljaš čekaj stani malo, da kaže da me voli da mi bude pravi put, ništa nisi kriv al’ ja još uvek sam ljut, po ko zna koji put ja pišem u tišini, i iskreno se nadam da me paziš na visini, ako nije tako, ako svet je ceo loš, odustati neću, mlad sam, boriću se još…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi