Ljupka Stević ekskluzivno za 24sedam: Simiću sam postavila prisluškivač u kola, čula sam šta je planirao da radi sa devojkama!

17.09.2020

09:49 >> 15:46

0

Pevačica tvrdi da je uhvatila svog partnera u prevari, pa je rešila da mu se osveti tako što mu je polupala automobile

Ljupka Stević ekskluzivno za 24sedam: Simiću sam postavila prisluškivač u kola, čula sam šta je planirao da radi sa devojkama!
Copyright ATA Images/ Antonio Ahel

Ljupka Stević šokirala je fanove na Instagarmu kada je objavila video razlupanog automobila svog dečka, policijskog generala Dragiše Simića, s kojim je bila deset godina u vezi.

Kako smo saznali od izvora bliskog Stevićevoj, njen dečko se pojavio kod nje u stanu, a posle toga je ona sišla do automobila.

– Ljupka već dugo sumnja da je Simić vara, pa je odlučila da to proveri sama. On se posle tog incidenta pojavio u policiji kod svojih kolega, jer je od nje pobegao – kaže izvor blizak pevačici.

Ljupka Stević, Foto: Instagram screenshot

Ona je za „24sedam“ ispričala šta se desilo, jer je nakon tog snimka otišla u policiju da da izjavu. Pevačica tvrdi da materijalnu štetu nije ona napravila, iako je nakon snimka završila na VMA na ušivanju ruke.

Ljupka Stević, Foto: Instagram printscreen

– Ja sam mu postavila prisluškivač u automobil i sve sam čula svojim ušima. On je hteo da uživa u svojoj vili na Avali sa tri klinke, koje je pozivao da skinu kupaći, da uživaju, da im bude lepo. Lagao me je bar pet godina da je pred razvodom, a za to vreme je dolazio kod mene da spava, putovali smo, a govorio je da tamo ide samo da vidi decu – ogorčeno je ispričala Ljupka, dodajući da se nadala sasvim drugačijem životu:

– Sada kad je trebalo da planiramo proširenje porodice, ja sam predosetila da se nešto desilo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike