Pronađena hrvatska pevačica! Oglasila se Katarina Rautek Omazić: Šokirana sam!

26.05.2023

15:35

0

Nije želela da otkrije šta se dogodilo

Pronađena hrvatska pevačica! Oglasila se Katarina Rautek Omazić: Šokirana sam!
Katarina Rautek Omazić - Copyright Foto: Printscreen/Nestali.gov.hr

Vest da je nestala hrvatska pevačica Katarina Rautek Omazić uznemirila je tamošnju javnost, ali se ona sada oglasila i istakla da ju je vest o njenom nestanku šokirala.

U svim hvatskim, potom i domaćim medijima odjeknula je vest da je pevačica Katarina Rautek Omazić (39), bivša pevačica popularnog benda E.T. nestala, te da joj se gubi svaki trag od srede.

Prema informacijama na stranici nestali.gov.hr navedeno je da je Katarina nestala pre dva dana i udaljila se iz zagrebačke bolnice u ulici Sveti Duh i od tada niko ne zna gde je.

Sada se oglasila i istakla da je šokirana onim što je pročitala. Nakon što je njena prijateljica i voditeljka Hana Tabaković na Fejsbuku objavila da je Katarina živa i zdrava i da se redovno javlja na mobilni, za hrvatske medije je govorila upravo Katarina.

- Ja sam dobro, jesam. Ono što je preneseno, to su sve laži i kad sam to videla nisam znala hoću li plakati ili se smejati se - rekla je ona pa dodala:

Foto: Printscreen/Nestali.gov.hr
Vodila se kao nestala

 

- Mediji su to preuveličali, dobila sam objašnjenje da je cela zbrka nastala samo zato jer sam javna osoba.

Katarina je za Showbuzz otkrila i nove informacije o njenom privatnom životu. 

- Niti sam u braku, s bivšim sam bila šest godina, a ne četiri kako neki pišu, ne znam otkud ljudima te informacije - govorila je razočarano, ali nije želela da kaže šta se tačno dogodilo i da li je zaista napustila bolnicu, nije želela da govori.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike