Edita izoperisana do neprepoznatljivosti! Pevačica uhvaćena na aerodromu, a komentari pljušte: Postala je Elena Kitić (FOTO)

24.05.2023

12:26

0

Promena na licu je očigledna

Edita izoperisana do neprepoznatljivosti! Pevačica uhvaćena na aerodromu, a komentari pljušte: Postala je Elena Kitić (FOTO)
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Edita Aradinović pre nekoliko dana uhvaćena je na aerodromu "Nikola Tesla" u društvu misterioznog muškarca.

Edita je bila u ležernom izdanju, a na sebi je imala belu kožnu jaknu, belu košulju, crne helanke i patike. Osmeh nije skidala s lica, a ono što je svima prvo zapalo za oko, jeste evidentna promena na Editinom licu.

Naime, čini se da se pevačica podvrgla novoj estetskoj korekciji, a u galeriji u nastavku teksta detaljnije možete pogledati Editino poslednje javno pojavljivanje i sami proceniti da li je nešto menjala na sebi.

Novo pevačicino lice prokomentarisali su i pojedini tviteraši, a jedan ju je uporedio sa Elenom Kitić, istakavši da sada neodoljivo podseća na ćerku Mileta Kitića, te da je žalosno što je korigovala izgled do te mere.

- Ali što je Edita postala Elena Kitić... Meni bude baš žao kad vidim ovo, jer skapiram koliko ove lepe i se*si devojke izjedaju kompleksi i menjaju sve što mogu dok ne dođu do ovog levela. I onda ko si, šta si, gde si? A bila si lutka - porkomentarisao je jedan tviteraš Editinu promenu na licu.

Printscreen/Twitter
Tviteraš prokomentarisao Editin novi izgled

Podsetimo, Edita Aradinović pre nekoliko meseci našla se u epicentru medijskog skandala, kada je u javnost dospeo snimak njene žestoke tuče sa rođenom sestrom Indirom Aradinović Indi. Incident se dogodio ispred zgrade u kojoj Edita živi sa majkom, a kako kažu, ubrzo su izgladile odnose.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike