„Konačno si pronašla srodnu dušu!" Ivana Jordan pokazala dečka, pa pokrenula lavinu komentara (FOTO)

19.05.2023

12:50

0

Od razvoda, pevačica je ćutala po pitanju novih veza

„Konačno si pronašla srodnu dušu!" Ivana Jordan pokazala dečka, pa pokrenula lavinu komentara (FOTO)
Ivana Jordan - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Ivana Jordan nema koga nije iznenadila pošto je na svom Instagramu objavila fotografiju sa dečkom. Uzimajući u obzir da je to polje svog života od razvoda čuvala pod velom tajni, ovim potezom je pokrenula pravu lavinu komentara.

Komplimenti se i dalje nižu na pevačicinom profilu - da su predivni, srodne duše... Ali jedan je bio privukao posebnu pažnju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

 

„Najbolji, najlepši i zaljubljeni bračni par, bravo za vas“, poručila je bila jedna od korisnica Instagrama, prenose domaći mediji, ali kako nije bilo nikakve reakcije, pojedinic se pitaju - da se pevačica nije i tajno udala?

Instagram screenshot / ivanajordan_
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

Podsetimo, Ivana i njen bivši suprug Dušan Antonijević razveli su se 2016. godine. U braku, inače, dobili su sina Vuka, kom su svakako ostali maksimalno posvećeni.

„Život ide dalje..."

- Odluka da se razvedemo nije došla preko noći. Niko ne treba tako da odluči. Dosta dugo smo Dušan i ja o tome pričali, analizirali i došli do zaključka da treba da se raziđemo, a ostanemo dobri prijatelji kao što smo uvek bili. Ostali smo u dobrim odnosima. Lepo se dogovaramo i sa Vukom uvek organizujemo druženja. Naravno da je stresan i traumatičan rastanak ali prošla sam kroz to dobro. Život ide dalje. Težimo ka miru jer mir u duši je jako bitan - kazala je jednom prilikom Ivana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike