Hit fotografija Andrije Miloševića iz mladosti: Glumac sa dugom kosom i bradom

20.05.2023 | 00:31

Tada je ovakva frizura bila u trendu

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumac Andrija Milošević danas je suprug glumice Aleksandre Tomić i tata dečaka Relje, a malo ko zna kako je izgledao u mladosti. Naime, ovaj Đetić je u mladosti imao kosu do ramena i nosio je malu bradicu.

Duga kosa je ranije za muškarce bila u trendu, a čini se da se glumcu to više ne dopada, i danas ćete ga uvek videti uredno obrijanog i potšišanog.

 

 

Milošević je danas i te kako popularan i aktivan na društvenim mrežama, a snimcima na kojima priča supruzi viceve i zbija šale redovno izmami osmeh obožavaocima. 

Podsetimo, glumac i njegova dugogodišnja partnerka Aleksandra Tomić su nedavno obelodanili da su se njih dvoje venčali u najvećoj tajnosti, a intimnu ceremoniju venčanja su obavili 25 dana pre nego što je naslednik došao na svet. 

ATAImages/ M.M.
Andrija Milošević i Aleksandra Tomić

- Venčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, 25 dana pre nego što je Relja došao na svet. Ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo sa nama - otkrila je glumica u emisiji "Uz kafu sa" kod koleginice Seke Sablić.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam