Lejdi Gaga o dugogodišnjoj borbi sa depresijom: Bojala sam se da napustim kuću, samo sam sedela i plakala

20.09.2020

08:47 >> 13:20

0

Lejdi Gaga o dugogodišnjoj borbi sa depresijom: Bojala sam se da napustim kuću, samo sam sedela i plakala
Lejdi Gaga, Youtube/printscreen/Jimmy Kimmel Live

Mentalne bolesti rasprostranjene su širom sveta i ljudi sve više javno govore o tom problemu, pa čak i poznate ličnosti.

Lejdi Gaga iznela je javno još 2014. godine ono sa čime se bori, a sada je detaljno opisala kako je depresija uzela pod svoje. Pevačica, koja svojom pojavom deluje odlučno i jako, otvorila je dušu o svom stanju opisujući ga kao patnju i priznajući da joj nije nimalo lako.

– Budila bih se svako jutro i setila se da sam ja Lejdi Gaga. Počela bih da bivam depresivna – istakla je Gaga. Tu situaciju dočarala je na najiskreniji način, pa je otkrila konkretne primere kada upadne u takvo stanje duha.

Lejdi Gaga, Instagram/printscreen/ ladygaga

– Bojala sam se da napustim kuću, samo bih satima sedela napolju, pušila i plakala – priznala je pop zvezda. Ona je potom odlučila da potraži stručnu pomoć, pa je krenula na terapije, ali kaže da joj je muzika najviše pomogla.

– Sloboda za mene znači otići u najtamniji deo moga srca i posetiti stvari koje su teške i ostaviti ih iza sebe. Osećala sam radost u isto vreme kada sam proživljavala depresiju zbog nedostatka osećaja da sam ljudsko biće – rekla je pevačica.

Gaga nije zaobišla jednom prilikom da spomene da se bori i sa posttraumatskim stresom, a kao posledicu toga navela je da je bila silovana sa 19 godina. I pored strašne traume koju je doživela, za sebe kaže da je borac.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: People.com