Udala se Biljana Sečivanović: Bidermajer od cirkona i bisera, trubači i zaštitne maske

20.09.2020

15:42 >> 08:10

0

Pevačica je blistala u venčanici sa nesvakidašnjim buketom, a zatim je zaigrala sa suprugom Aleksandrom Nedićem

Udala se Biljana Sečivanović: Bidermajer od cirkona i bisera, trubači i zaštitne maske
Copyright Biljana Sečivanović i Aleksandar Nedić/ ATAImages/ Antonio Ahel

Biljana Sečivanović udala se danas za svog dugogodišnjeg verenika Aleksandra Nedića.

U opštinu Grocka oko 15 časova stigli su mladenci u beloj luksuznoj limuzini, u kojoj su bila i njihova deca iz prvog braka, a ubrzo su se pridružili kumovi, najbliži rođaci i prijatelji. Biljana je imala elegantnu, dekoltiranu, venčanicu spuštenih ramena i neobičan bidermajer. Nesvakidašnji buket od cirkona i bisera zainteresovao je kako zvanice, tako i prolaznike.

Aleksandar Nedić i Biljana Sečivanović/ ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica se pobrinula da sve bude pod konac, kao i da njen se*sepil dođe do izražaja i na njen najvažniji dan u životu. Preko ramena pustila je lokne, a mladoženja je došao nešto ležernije obučen, tačnije nije imao kravatu. Poštujući propise usled koronavirusa, Sečivanovićeva je podelila zaštitne maske pred ulazak u zgradu, koje su nosili svi svatovi. Kada su izgovorili sudbonosno „da“ u opštini, ponosno su pokazali burme, a po izlasku ispred dočekali su ih trubači.

Mladenci/ ATAImages/ Antonio Ahel

I mladu i mladoženju ponela je atmosfera, te su kitili muzičare novčanicama, a Biljana se nije odvajala od svog sina koji je mamu izljubio odmah nakon venačanja.

Biljana Sečivanović/ ATAImages/ Antonio Ahel

Par se verio pre dve godine, a zatim su počeli da žive zajedno. Da nije počela pandemija, Biljana bi još od maja bila gospođa Nedić, međutim, sada su odlučili da više ne čekaju i organizuju venčanje.

Biljana Sečivanović/ ATAImages/ Antonio Ahel

– Konačno mogu da kažem da nisam sama i da imam podršku, da imam oslonac, da imam ljubav, da imam pažnju, da imam sve ono što jedna žena poželi – poručila je Sečivanovićeva kada se verila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike