„Postoje stvari sa kojima moraš da naučiš da živiš..." Irinu Vukotić smrt majke i dalje boli: To je najteže!

05.05.2023

19:03

0

Za nju je bila baš vezana i ona joj je bila ogromna podrška

„Postoje stvari sa kojima moraš da naučiš da živiš..." Irinu Vukotić smrt majke i dalje boli: To je najteže!
Irina Vukotić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Irina Vukotić pre oko godinu dana ostala je bez majke, ali je njena smrt dan-danav veoma boli. S ovim gubitkom prilično se teško nosi, a govoreći o tome kako je uspela da se „vrati" na noge, ganula je voditeljku emisije u kojoj je gostovala toliko da joj je ona prišla i zagrlila je.

– Došla sam iz Užica '95. godine u Beograd i bio mi je cilj da što pre završim fakultet, da se mami i tati skinem sa grbače. U tom trenutku je sve preskupo i stvarno sam se davala, izgarala sam u tome – prisećala se „Praktičnoj ženi" Vukotićeva, pa nastavila o tome šta ju je sve majka naučila, ali i kako će je još dugo pamtiti.  

- Izgubila sam mamu prošle godine u maju, onako preko noći. Ona je mene naučila da sam borac, da sve što je do mene uradim. U tom trenutku sam samo dobila informaciju da je otišla, to je nešto što mene i dalje boli i tišti, jer sam naučena da uradim kao sve, ali postoje stvari u životu sa kojim moraš da naučiš da živiš, a to je najteže. Život ne treba preozbiljno shvatati, dok smo živi i zdravi i dok imamo jedni druge, sve je lako - istakla je Irena, što je voditeljku baš ganulo, pa ju je zagrlila.  

Zatim, dotakla se i svog povratka na posao posle porodične tragedije.

 

 

- ...Ali to je naš posao, to je najteže na svetu, da se vratiš na televiziju posle nedelju dana. Okej, imamo mehanizam da se isključimo, ali sve te podseća na nju, miris, događaj, rečenica... I to je ljubav i hvala Bogu da imamo to. Moj drug je rekao najbolju rečenicu: „Ona zaslužuje da voliš i bol za njom" i to je zaista istina, to se sve uči – istakla je Irina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike