Poznati se oglasili o pucnjavi u školi na Vračaru: Deo mene je ugašen, ne mogu da shvatim kako se ovo desilo

03.05.2023 | 13:05

Autor: Nemanja Vujčić

Oni su izrazili saučešće porodicama koje su izgubile najmilije

Copyright ATAImages/ A.K.

Masovna pucnjava dogodila se jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda pucao iz pištolja i usmrtio sedam devojčica, dečaka i radnika obezbeđenja, dok je još nekoliko učenika i jednu nastavnicu ranio. 

Nema onog ko je ostao imun na ovu tragediju, ko mislima nije uz roditelje koji su izgubili decu i sve one koji su pogođeni ovim stravičnim zločinom. 

Mnoge poznate ličnosti su se oglasile i izrazile saučešće na društvenim mrežama, te šok i tugu koju su osetili kada su čuli strašnu vest. POGLEDAJ GALERIJU

Sara Jo, Sofija Milošević, Sanja Vučić, Sloba Radanović, Nikola Rokvić, Mihailo Dudaš, Danijela Dimitrovska, Anastasija Ražnatović, Nina Seničar, Ana Sević i mnogi drugi ne mogu da veruju da je ovakva tragedija mogla da se dogodi u srpskoj prestonici.

- Gospode Bože. Kakva tragedija. Moje iskreno saučešće svim porodicama koje su danas izgubile dete, člana porodice, prijatelja. Stop nasilju i zabraniti pristup maloletnoj deci nasilnom sadržaju na televiziji i svuda. Tuga - napisala je Anastasija Ražnatović.

- Duša mi plače za decom koja su danas izgubila život. Roditelji, nije dovoljno nositi to zvanje na papiru. Razgovarajte, savetujte, usmeravajte. Saučešće porodicama - napisala je Danijela Dimitrovska. POGLEDAJ GALERIJU

- Srozali smo učitelje, nastavnike, profesore. Uvezli smo "dečija prava i slobode" i tako uništili integritet ljudi koji su nekada oblikovali decu i pored kućnog vaspitanja bili najveća karika u podizanju dobrih ljudi. Sada nam deca vređaju, maltretiraju i tragično ubijaju - poručio je Nikola Rokvić.

Sve informacije o pucnjavi u prestoničkoj osnovnoj školi možete pratiti iz minuta u minut u našem blogu uživo.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam