Karleuša prozvala one koji kupuju preglede i pratioce na mrežama: Kako poluanonimci iz Srbije imaju više lajkova od Naomi?!

20.09.2020

19:15 >> 19:21

0

Autor: L. G.

Pop diva na Instagramu objasnila zašto ne veruje u viralni uspeh pojedinaca

Karleuša prozvala one koji kupuju preglede i pratioce na mrežama: Kako poluanonimci iz Srbije imaju više lajkova od Naomi?!
Copyright Jelena Karleuša ATAimages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša ne libi se da javno izrazi svoje mišljenje na teme koje je dotiču, bilo da su estradne ili društvene, a sada se osvrnula na fenomen pratilaca, pregleda i lajkova poznatih ličnosti na inetrnetu. Pop diva, koja je sa 2,2 miliona pratilaca na Instagramu najpopularnija muzička zvezda u regionu, zapitala se kako je moguće da pojedinci na društvenim mrežama imaju nerealno veliki ,,učinak”, a onda je dala i objašnjenje, i to na primeru svetski poznate manekenke Naomi Kembel.

Jelena Karleuša Instagram screenshot

-Zašto likovi sa tri godine polukarijere kupuju milione pratilaca i lajkova na Instagramu i Jutjubu, kad svako može da vidi da im komentarišu samo Azijati sa balkanskim imenom i nula postova? U toj lakrdiji lažne slave, lažne dizajnirane garderobe, tuđih kola, kuća i bazena – nema ni zarade ni poente sem pokušaja lečenja kompleksa zauvek manje vrednosti bolne nebitnosti… – napisala je Karleuša u jednom Instagram storiju, a potom se u narednom osvrnula na virtuelnu popularnost Kembelove, i izvela računicu koja po njoj pokazuje zašto popularnost neimenovanih pojedinaca na mrežama nije realna.

Jelena Karleuša Instagram screenshot

-Ovo je Naomi. Nju prati 10 miliona ljudi na Instagramu. Prosečna slika koju postavi ne prelazi 100.000 lajkova. Kada vidite da neki poluanonimni k****n iz Srbije ima pod 200.000 lajkova na svakoj slici, morate da razumete da je reč o lažnim pratiocima i lažnim lajkovima, u koje veruju samo maloletni, ne baš bistri klinci – zaključila je Jelena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike