Džinovići se još ne sele u vilu na Senjaku: Posle 2 miliona evra i 3 godine posla, radovi nikako da se privedu kraju

21.09.2020

11:01 >> 12:17

0

Autor: Milica Gudžulić

Izvor: Kurir.rs

Pevač je još početkom 2017. godine kupio zemlju u luksuznom naselju u Beogradu, a po svemu sudeći, osim dva podignuta sprata, gotova je samo još i fasada

Džinovići se još ne sele u vilu na Senjaku: Posle 2 miliona evra i 3 godine posla, radovi nikako da se privedu kraju
ATAImages/M.M.

Haris Džinović već tri godine zida kuću na Senjaku, u kojoj planira da živi sa suprugom Melinom i njihovom decom. Međutim, prema pisanju domaćih medija, nisu daleko stigli otkako je pre dve godine ekipa ,,Paparaco lova” pratila dizajnerku kada je išla do svog budućeg doma. Osim što su podignuta dva sprata, jedina razlika koja sada može da se primeti je ta da je velelepna vila dobila i fasadu. Međutim, skele su i dalje postavljene na svakom od spratova, ali osim jednog čoveka koji je sedeo u prizemlju kuće, pored građevinskog materijala, a za koga komšije pretpostavljaju da je čuvar, nema nikoga.

Prolaznici, ali i komšije kažu da tek ponekad vide nekog majstora, ali da radovi nisu intenzivni. Buduće Džinovićeve komšije dodaju i da pevača retko kad viđaju u kraju, a da se i kada dođe kratko zadržava. Samo obiđe radove i da instrukcije. Oni upućeniji tvrde da je pevač mnogo izbirljiv i zahtevan, te da želi da vila koju gradi za svoju porodicu i sebe bude savršena, pa je nekoliko puta prepravljao već završeno i da se zbog toga prolongirala izgradnja. Takođe, izgradnju je usporila i korona, jer tokom vanrednog stanja nije bilo moguće raditi. Jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman dodao je da je i sam video da su nekoliko puta rušili i iznova gradili već završeno.

Isti komšija otkrio je i da je saznao da Džinovići grade i ogroman bazen u dvorištu kuće, te da su veoma zahtevni i u tom pitanju i da pretpostavlja da će tek tada majstori imati muke.

Podsetimo, Haris je, kada je kupio plac, srušio staru kuću koja se tu nalazila i započeo gradnju vile. Melina je u jednom od intervjua prokomentarisala interesovanje medija za njihov budući dom.

Melina i Haris Džinović ATAImeges/Antonio Ahel

– Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su s našom finansijskom situacijom. Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Srećni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina – rekla je tada ona.

Džinovići su, navodno, planirali da se usele u velelepnu kuću još pre dve godine

Gornji sprat je predviđen za njihove naslednike, dok će se u donjem delu doma nalaziti prostrani dnevni boravak s ogromnom kuhinjom. Dosta posla ih očekuje i oko dvorišta, koje je takođe prostrano. Biće to moderna nekretnina s bazenom, rekli su svojevremeno oni koji su upućeni u detalje.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti