Novi projekat Željka Mitrovića će oboriti sve s nogu: Svakog člana publike kontroliše pojedinično tastaturom! (VIDEO)

22.04.2023 | 11:02

Akapelom numere „Samo nebo zna” je najavio predstavu „Lucifer”

Copyright ATAImages/M. M.

Direktor Pink televizije, Željko Mitrović često na društvenim mrežama sa pratiocima deli svoja postignuća, a ovog puta se pohvalio najnovijim aranžmanom - u pitanju je akapela numere „Samo nebo zna” kojom je najavio predstavu „Lucifer”, na kojoj radi mesecima unazad.

- Za hiljaditu objavu na Instagramu izabrao sam još jedan aranžman koji sam uradio za moju predstavu „Lucifer". Ceo aranžman sam raspisao bez muzičkih instrumenata, samo vokali, gospelskog stila. Pinkov centar za razvoj digitalnih virtuelnih video tehnologija je po mom projektnom zadatku, uspeo da napravi za samo četiri dana digitalnu virtuelnu publiku, čijeg svakog člana kontrolišemo pojedinično tastaturom! Živi ljudi na stejdžu su moji prijatelji sa različitih strana sveta i predstavljaju tim „Žex and friends" - napisao je Mitrović u opisu videa koji je objavio.

Ovaj snimak je naišao na brojne pozitivne komentare i pohvale. 

 

 

„Iskreno mnogo me nerviraš sa većinom tvojih objava, ali za ovu objavu i ovako izvođenje ove pesme svaka čast. Najbolje što si do sada uradio”, „Objava dostojna posta broj 1000, svaka Vam cast razvaljujete koliko dobro pevate”, „Jedva čekamo otvaranje” - bili su samo neki od komentara na račun Mitrovićevog izvođenja. 

Inače, Željko Mitrović i tim koji je angažovao za ovaj projekat su za ovu tačku obučeni u belo. Mitrović nosi beli plašt, dok muški prateći vokali nose bele šešire. 

Ovu numeru je otpevao Oliver Mandić 1981. godine, a pesma „Samo nebo zna” našla se tada na njegovom prvom albumu „Probaj me”.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam