Mark Entoni je o ovome ćutao 6 godina: Dženifer Lopez prisluškivala kućne pomoćnice, nekad preko kamera, a nekad i kroz zid!

22.09.2020

11:15 >> 11:20

0

Mark Entoni, koji je bio sa Džej Lo čitavu jednu deceniju, tamošnjim medijima ispričao je neobičan detalj iz pevačicinog doma, za koji veruje da ga i dana

Mark Entoni je o ovome ćutao 6 godina: Dženifer Lopez prisluškivala kućne pomoćnice, nekad preko kamera, a nekad i kroz zid!
Copyright Dženifer Lopez Profimedia

Bivši suprug latino dive otkrio je kako je ,,Dženifer iz bloka” svojevremeno prisluškivala svoju poslugu, a sumnja da to radi i danas, jer se seća koliko joj je to bilo zabavno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony) on Aug 6, 2020 at 7:47am PDT

– To joj je baš zabavno. U kući smo imali nadzorne kamere, a ona bi ponekad sela pred ekran i slušala o čemu kućne pomoćnice razgovaraju dok su u kuhinji. Nekada je volela i da se šunja pa ih je slušala iza zida. Ne znam zašto ju je to toliko zabavljalo, ali mislim da to radi i danas – ispričao je on tamošnjim medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 4, 2020 at 11:41am PDT

Podsetimo, Dženifer i Mark venčali su se 2004, a tom prilikom bila je upriličena ceremonija samo za najuži krug ljudi kojih, kako se navodilo, nije bilo ni 50. Deset godina kasnije, međutim, rešili su da se razvedu, ali su i te kako privrženi roditelji svojim blizancima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike