Slavni holivudski glumci bi zapravo mogli biti rođena braća: Porodična tajna je otkrivena!

14.04.2023

07:45

0

Metju i Vudi su dugogodišnji prijatelji, ali bi se moglo ispostaviti da su nešto više

Slavni holivudski glumci bi zapravo mogli biti rođena braća: Porodična tajna je otkrivena!
Vudi Harelson i Metju Mekonahi - Copyright Profimedia

Metju Mekonahi, slavni holivudski glumac, otkrio je da bi njegov poznati kolega Vudi Harelson mogao biti njegov rođeni brat po ocu!

Kako je, naime, ispričao, njegova majka je poznavala Vudijevog oca, možda čak i intimno, što je dovelo do spekulacija o njihovoj povezanosti.

Glumci su, inače, već godinama dobri prijatelji otkad su zajedno radili na nekim projektima, a njihova deca onog drugog zovu "ujak".

Profimedia
Vudi Harelson i Metju Mekonahi

Metju je čak ispričao da njihove porodice često umeju da ih pomešaju na fotografijama, pa tako misle da je Metju zapravo Vudi i obrnuto.

- Kada smo bili pre nekoliko godina u Grčkoj, pričali smo o tome koliko smo bliski i da su naše porodice bliske. Moja mama je bila tu i rekla je: "Vudi, ja sam poznavala tvog oca". Svi su jasno čuli kako je rekla to "poznavala". To nije bila obična, usputna stvar - ispričao je Metju. 

On je, kako je ispričao, tada počeo da istražuje porodičnu istoriju pa je saznao da su putevi mogli da se ukrste Vudijevom ocu i njegovoj majci, baš u vreme kada se ona razvodila od njegovog oca.

Profimedia
Metju Mekonahi i Vudi Harelson

- Vidite, lako je Vudiju da kaže da uradimo DNK test, zato što to za njega ne bi bilo ništa. Ali meni bi bilo malo teže da mi posle 53 godine neko kaže da čovek kog sam smatrao ocem, to zapravo nije - kazao je Metju.

Ko je otac Vudija Harelsona

Inače, Vudi je bio veoma mlad kada je saznao strašnu porodičnu tajnu i to na radiju, kako je ispričao jednom prilikom

- Bio sam u kolima čekajući ženu koja me je pokupila iz škole, slušao sam radio i oni su pričali o Čarlsu V Harelsonu, njegovom suđenju za ubistvo... Sedeo sam tu i mislio sam: "Nemoguće da postoji čovek sa istim imenom i prezimenom, to mora da je moj tata!".

Njegov otac je prvi put otišao u zatvor 1973 zbog ubistva čoveka. Dobio je kaznu zatvora od 15 godina, ali je pušten nakon pet. 

Profimedia
Vudi Harelson

Tri godine pošto je pušten iz zatvora, Vudijev otac je osuđen na doživotan zatvor zbog ubistva sudije. 

Vudi je potrošio na milione dolara kako bi pokušao da ponovo pokrene suđenje, iako nije nužno verovao da je njegov otac to zaslužio. 

Svi pokušaju su propali, a njegov otac je preminuo 2007. godine u zatvoru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike