Otkriven uzrok smrti repera Kulija posle šest meseci: Njegov sin je tvrdio da je doživeo srčani udar, ali je istina drugačija

07.04.2023

13:31

0

Oglasio se njegov menadžer

Otkriven uzrok smrti repera Kulija posle šest meseci: Njegov sin je tvrdio da je doživeo srčani udar, ali je istina drugačija
Kulio - Copyright Profimedia

Reper Kulio preminuo je iznenada u 59. godini prošle godine u septembru, a iako je njegov sin tvrdio da je umro od srčanog udara, sada je otkriven pravi uzrok smrti.

Gremijem nagrađeni reper predozirao se fentanilom, saopštio je njegov menadžer šest meseci nakon tragedije, a prenosi BBC. Fentanil je, inače, vrsta sintetčkih narkotičnih analgetika, koji ima brzi početak delovanja i kratko dejstvo.

Nije poznato zašto je Kulio koristio ovu supstancu, ali je njegov nasledenik Artis Ajvi III, nakon što je pronađen mrtav u domu prijatelja u Los Anđelesu, izjavio da je njegov otac imao nekoliko zdravstvenih problema. 

- Moj otac je imao nekoliko zdravstvenih problema. Vodio je brigu o tim stvarima. Imao je vrlo ozbiljnu astmu, baš tešku. I nije se stalno drogirao, ali svako u životu ima svoje poroke... Ti poroci nikada nisu stvarno uticali na njega kao oca ili čoveka. Nije umro od njih. Imao je srčani udar - kazao je on tada za „The US Sun", pa dodao:

- Otac nas je uvek pripremao na stvari koje bi mogle da se dogode - izjavio je on, pa dodao da se Kulio nije bojao smrti uopšte.

Tanjug/AP Photo/Rick Scuteri, File)
Kulio

Kulio je, podsetimo, preminuo krajem septembra u Los anđelesu. Tužne vesti je potvrdio njegov menadžer. Njegova čuvena „Gangsta’s Paradise" je 2022. godine dostigla milijardu pregleda na Jutjubu, a zatim i jednako slušanja na Spotifaju.

Ta pesma, planetarni hit prikazan u filmu "Opasni umovi", 1996. godine je osvojila Gremi nagradu za najbolju solo rep izvedbu.

Kulijov menadžer, Džerez Posi, kazao je da je reperovu porodicu u četvrtak obavestila mrtvozornička služba Los Anđelesa da je pevač preminuo od predoziranja fentanilom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike