Šest najtežih reči koje je Čarls rekao Dajani u njihovom braku

19.10.2020

22:31 >> 09:50

0

Život na britanskom Kraljevskom dvoru postao je veoma uzbudljiv 1980-ih, kada su članovi kraljevske porodice postali medijske zvezde

Šest najtežih reči koje je Čarls rekao Dajani u njihovom braku
Copyright Princeza Dajana i princ Čarls Profimedia

Život na britanskom Kraljevskom dvoru postao je veoma uzbudljiv 1980-ih, kada su članovi kraljevske porodice postali medijske zvezde.

Brak princa Čarlsa sa lejdi Dajanom izazvao je ogromno medijsko interesovanje za prinčeve i princeze, a procvat tabloida doneo je novu dimenziju u živote članova kraljevske porodice. Medijima je bilo posebno zabavno 1980-ih pratiti odnos princeze Dajane i njene snaje Sare Ferguson, koja se udala za princa Endrua.

Mediji su neprestano pisali da su njih dve u katastrofalnoj vezi, a dve princeze su nekoliko puta negirale navode i tvrdile da su se odlično slagale. Ipak su to bili različiti likovi. Princeza Dajana je bila mirna, povučena i stidljiva, a Fergi divlja i zabavna.

Prema Daili Mirror-u, Fergi je povezana sa šest najružnijih reči koje je Čarles uputio Dajani.

– Zašto ne možeš biti poput Fergi – rekao je Čarls Dajani.

Njihov brak bio je na klimavim nogama od samog početka, jer Čarls nikada nije raskinuo sa KAmilom, a problemi su dolazili godinama. Zvanično su se razveli 1996.‚

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike