Žika Todorović u suzama prvi put progovorio o smrti sina: Svakog dana gledam i ljubim njegove slike! Otkrio kako je došlo do nesreće

01.04.2023

16:30

1

Potresna ispovest glumca nateraće vam suze na oči

Žika Todorović u suzama prvi put progovorio o smrti sina: Svakog dana gledam i ljubim njegove slike! Otkrio kako je došlo do nesreće
Srđan Žika Todorović - Copyright ATAImages/ A.A.

Srđan Žika Todorović je pre nekoliko godina doživeo veliku tragediju, kada je preminuo njegov tada trogodišnji sin. 

Smrt sina je glumca potpuno slomila, a taj 21. decembar 2017. godine mu je promenio život. Posle toliko godina, on je prvi put progovorio o ovom nesrećnom slučaju. 

- Ja svaki dan gledam njegove slike i ljubim ga i gledam te neke snimke na mobilnom telefonu. Evo sad je bilo pet godina... Prošlo... Pet i po godina je sad kad dajem ovaj intervju. Još uvek nisam stao na noge. Sada radim neke rokenrol emisije i uopste me gluma više ne zanima - započeo je Srđan.

ATAImages/ A.A.
Srđan Žika Todorović

On je objasnio kako je tada došlo do tragedije. 

- Stavili smo ga na popodnevno spavanje, pustili smo ga pola sata duže i već je bilo kasno, bio je plav. Kad je došla Hitna pomoć uradili su sve, ali doktorka je rekla da je prekasno - rekao je glumac, a potom nastavio:

- Slučajna iznenadna dečja smrt! To se zove kad dete umre u snu i obično se dešava deci od tri do pet godina. Naravno, radili su, kako se kaže ono kad gledaju krv da li je od nečega umro? I nisu našli ništa. I onda kad ne nađu ništa stave pod 'SIDS'. To je zvanična bolest koja postoji u Americi. Ja sam pričao sa nekim američkim parovima kojima je isto dete umrlo od SIDS-a. 'SIDS' - neobjašnjivo, zašto? Ili na srpskom 'Slučajna dečja iznenadna smrt - otkrio je Srđan, koji se prekrstio i blago udario rukama o sto.

Antonio Ahel/ATAImages
Srđan Žika Todorović

Kako je ispričao, doživeo je da ga sin nazove "tata".

- Da! Taman je postao dečak, dečak - zaplakao je glumac, te otkrio da je njegova supruga smrt sina mnogo teže podnela i da se još nije oporavila.

Uprkos tragediji Todorović je zahvalan što je, bar kratko, osetio kako je to biti otac.

- Recimo, da Ana i ja nismo mogli da imamo decu pošto mnogi parovi ne mogu, da li bih bio srećniji? Ne znam. Ali, u svakom slučaju sam zahvalan Bogu što sam, eto, osetio kako je biti otac - ispričao je Srđan u emisiji "Una, due, tre".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike