Burna ljubavna veza Lune Lu i Srđana Todorovića: Zbog njega je bila spremna da napusti voditeljski posao, a onda se sve neslavno završilo

21.11.2022

23:34

0

Voditeljka je svojevremeno pisala o njihovoj ljubavi, koja je mnogima bila neshvatljiva

Burna ljubavna veza Lune Lu i Srđana Todorovića: Zbog njega je bila spremna da napusti voditeljski posao, a onda se sve neslavno završilo
Srđan Žika Todorović, Luna Lu - Copyright ATAImages/ A.A./M.M.

Srđan Žika Todorović već duže od dve decenije uživa u ljubavi sa suprugom Anom. No, pre nego što se kraj nje skrasio, glumac je važio za velikog zavodnika u kog su bile zaljubljene mnoge devojke, ali i poznate Beograđanke.

Među njima je bila i voditeljka Suzana Zlatanović, poznatija kao Luna Lu.

O burnoj vezi sa njim je Luna Lu pisala jednom prilikom, a kako je i sama priznala, malo je onih koji su razumeli ljubav koju su njih dvoje osećali jedno prema drugom. 

Suzana i Srđan su se upoznali na novogodišnjoj zabavi, ali su počeli da se zabavljaju tek pola godine kasnije.

ATAImages/ A.A.
Srđan Žika Todorović

- Tada je “rejv Barbika” poželela da joj Božić Bata ili Deda Mraz donese ljubav upakovanu u srebrnu foliju bez mašne. I tačno u ponoć ispunila mi se želja. U momentu kada su svi podigli ruke u vazduh slaveći dolazak najluđe godine koju je nas pedeset proživelo u snoviđenju sajber tehno hevena Srbije 1995. pogled mi je slučajno pao na njega i namerno na njemu ostao prikovan. On je bio Srđan Žika Todorović, tinejdžerska zvezda i nesvakidašnje talentovan bubnjar koga znam ceo život. Osmehnuo se poput dečaka i Luna Lu se zaljubila - pisala je ona, pa nastavila:

- Šest meseci kasnije, na Adi Bojani, na desetodnevnom čil autu, u pauzi rejvovanja, ja sam u njegovom apartmanu uz sedmostruki kampari pokušavala i sebi i njemu da objasnim da ja više ne mogu da trpim njegovo odbijanje i da odlazim u zagrljaj drugom, mlađem, višem, snažnijem, uzbudljivijem mladom ratniku koji je najlepše na svetu i u cugu izvodio 150 sklekova na pesnicama. Stigla sam da poljubim tog slatkog dečaka, pet godina starijeg od mene, sa sklonošću ka dugim ćutanjima, koketiranju sa džepnim venerama jakih listova, višesatnom vind surfovanju, višednevnom buljenju u TV ekran i višemesečnim izolacijama.

Miroslav Milic/ATAImages
Suzana Zlatanović Luna Lu

Baš kad je krenula, začula je rečenicu: “A taman sam se navikao na tvoj parfem”. 

- Parfem je bio Eden, dan je bio 31. avgust, pesma je bila "Something Changed" (Pulp) i sreća je bila ogromna. Tako je počela naša veza, nikome do kraja jasna i prihvatljiva - reči su Lune Lu.

Njih dvoje su ubrzo započeli zajednički život - uselili su se u stan kod Kalenić pijace, a kako je Luna opisivala, ona se trudila da kuva, a on se trudio da pojede sve što je spremila. 

Kako kaže, glumčevi rokenrol prijatelji su počeli da je mrze jer je on naglo počeo da se interesuje za neke druge pravce u muzici, dok su njeni njega prezirali zato što se nije oblačio po njihovom ukusu.

Srđan je želeo da ona napusti posao

U jednom trenutku je glumac smatrao da njen poslovni angažman treba "polako da umine".

Antonio Ahel/ATAImages
Srđan Žika Todorović

- Uprkos svemu, naša velika ljubav je opstajala, i mi smo postali Suzuki i Srđko. Luna Lu je bila višak, on je nikada nije voleo i smatrao je da moje medijsko angažovanje treba da polako umine - priznala je, pa nastavila:

- Bio je dovoljno slavan za oboje, ali ja isuviše ekscentrična za njegov ukus, pa je trebalo postepeno zameniti svu tu unikatnu srebrninu, tigreće motive i lak za patike, farmerke i obavezno kačket koji treba da sakrije srebrni preliv. Minđuša u nosu je bila višak, ona je prva otpala. A ja sam ga volela i bila spremna da se manem štikli i glamura, zauvek. Bio je to najlepši deo naše ljubavne priče.

ATAImages/ M.M.
Suzana Zlatanović Luna Lu

Raskid

No, kao što je poznato, njih dvoje nisu imali bajku do kraja života. Srđan je sreću pronašao u braku kraj Ane, a Suzana se nikada nije udavala.

- Onda je krenuo putopis, zatim ovekovečenje našeg prvog raskida i drugog mirenja pretočenog u književnost uz Isidoru Bjelicu, pod šifrom “Seks (E) Pistolarni Roman”, da bi potom usledio kraj – skroman i bez mnogo buke, nijedne reči i dovoljan sam po sebi - zaključila je poznata voditeljka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike