Sin Sanje Ilića čeka drugo dete: Sa suprugom i naslednicom u naručju saznao pol bebe, sreću nije skrivao (FOTO)

28.03.2023

19:51

0

Organizovali su popularnu žurku i okupili prijatelje i porodicu

Sin Sanje Ilića čeka drugo dete: Sa suprugom i naslednicom u naručju saznao pol bebe, sreću nije skrivao (FOTO)
Andrej i Sanja Ilić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Andrej Ilić, sin pokojnog muzičara Sanje Ilića i glumice Zlate Petković, uskoro će biti otac dvoje dece. Njegova izabranica Vanja čeka bebu, a danas su saznali i kog će pola biti.

Oni su sa prijateljima i članovima porodice organizovali sve populaniju žurku "otkrivanje pola", a počasni gost je, naravno, bila njihova naslednica Zlata, koja je u novembru prošle godine napunila godinu dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

Ponosni roditelji nisu skrivali sreću, a svi su jedva čekali da probuše balon kako bi videli da li će dobiti sina ili ćerku. Navijanja je, očekivano, bilo, a kada je Andrej probušio balon iz kog su se rasule plave šljokice, bilo je jasno da u njihov dom uskoro stiže dečak. 

Andrej i Vanja su se, podsetimo, venčali u septembru prošle godine, u krugu najbližih, a njegova izabranica je oduševila sve svojom neobičnom venčanicom.

S obzirom na to da su ćerki dali ime po Andrejevoj pokojnoj majci, a da im u dom uskoro stiže dečak, nije isključeno da će sina nazvati po njegovom ocu, kojem je pravo ime Aleksandar, iako su ga svi zvali Sanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike