Ženi se sin Sanje Ilića, isplivale prve fotografije s venčanja: Marija Mikić mu najveseliji svat, a tek da vidite kako izgleda!

11.09.2022

16:55

0

Andrej se s izabranicom protekle godine ostvario i u ulozi roditelja - ćerki su dali ime Zlata, po njegovoj pokojnoj mami

Ženi se sin Sanje Ilića, isplivale prve fotografije s venčanja: Marija Mikić mu najveseliji svat, a tek da vidite kako izgleda!
marija_mikic_0 - Copyright Instagram screenshot / wwwmarijamikiccom

Andrej Ilić danas „staje na ludi kamen" - prema i brojnim storijima pevačice Marije Mikić koja nije skrivala radost povodom venčanja dobrih prijatelja. Sin pokojnog Sanje Ilića i glumice Zlate Petković, po kojoj je ćerki dao ime, zavetovaće se izabranici Vanji na večnu ljubav u jednom poznatom prestoničkom lokalu.

Mladenci pokazali burme, Instagram screenshot / andrejilic__
 

Sudeći po pevačicinim kratkim snimcima na Instagramu, par je na svadbu pozvao samo najbliže. Nasmejana mlada je ubrzo pošto se pojavila „ukrala šou" u beloj, ali nesvakidašnjoj venčanici.

Čim ju je ugledao, Ilić joj je prišao, pa je „pao" i poljubac. Srećni duo, sudeći po pogledima koje su razmenili, kao da nisu mogli da veruju da je jedan od njihovih najromantičnijih dana konačno tu.

Ženi se Andrej Ilić, Instagram screenshot / wwwmarijamikiccom
 

Podsetimo, Andrej se u ulozi oca ostvario pred kraj prošle godine. Ćerkica nosi ime njegove majke - Zlata.

- Volim! - potpisala je Marija svoje „storije" posvećene Ilićima, pa tako pokazala da je jedna od najveselijih gošći.

 

Poznata mama je, inače, pobrala brojne simpatije u vreloj kreaciji, koju je poslednji put, prema sopstvenom priznanju, nosila dve godine pred porođaj. U stopu ju je pratio izabranik Jovan, s kojim se veselila još u putu ka prijateljima.

- Sreća je... Kad dva meseca posle porođaja obučeš haljinu koju si nosila dve godine pre toga - poručila je ona, dok su se komplimenti na račun njenog izgleda samo nizali.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike