Bane Mojićević posle razvoda: Bivšoj supruzi i meni kao da je bila misija da izrodimo decu i da se raziđemo

25.09.2020

07:56

0

Pevač tvrdi da je procvetao, ali i da se oseća poraženo zbog kraha bračne zajednice u kojoj je dobio sina i ćerku

Bane Mojićević posle razvoda: Bivšoj supruzi i meni kao da je bila misija da izrodimo decu i da se raziđemo
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Bane Mojićević nedavno je otkrio da se razveo od supruge Milice, a sada mu se već sležu utisci o ponovnom samostalnom životu koji već neko vreme vodi.

Razvod u kome, nažalost, često i deca ispaštaju, ume da bude stresan, ali to izgleda nije slučaj kod Mojićevića i njegove bivše, jer je čak izjavio da je procvetao.

– Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji – priznao je Bane. Pevač je objasnio da su odnosi zahladneli, a zatim otkrio da već godinu i po dana ne živi sa Milicom.

– Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe. Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo – smatra Mojićević. Ipak, priznao je da mu razvod nije lako pao.

– Nisam se ženio da bih se razvodio. Osećam se poraženim što nisam uspeo u nameri da sačuvam tu zajednicu, ali kad s partnerom više ne osećate ono što ste osećali, onda nije u redu da živite život u kojem ni jedno od vas dvoje nije ispunjeno – rekao je Bane, a zatim pojasnio da u njihovom braku nije bilo preljube, već da je reč samo o tome da se ugasila ljubav.

– Nije bilo preljube, nije bilo skandala. Jednostavno smo se udaljili, zaćutali. Izgubili smo nit. Dobili smo decu, ali smo izgubili nas. Kao da je to i bila naša misija, da izrodimo decu i raziđemo se – kaže pevač.

Podsetimo, Bane i Milica su bili u braku sedam godina u kome su dobili sina Radoša i ćerku Mašu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike