Žurka u belom: Nata proslavila 40. rođendan na svom salašu (FOTO)

09.11.2020

20:47 >> 08:16

0

Bekvalčeva je za ovu specijalnu priliku iznajmila kuvare, celo imanje bilo je dokorisano u belo, a slavljenica je odredila da te boje bude i dres kod

Žurka u belom: Nata proslavila 40. rođendan na svom salašu (FOTO)
Copyright Instagarm/Bekvalceva

Nataša Bekvalac proslavila je 40. rođendan glamuroznom žurkom, koju je organizovala na svom salašu u Čeneju.

Mala plava imala je želju da svoj jubilej obeleži sa svojih 40 najbližih osoba, koliko puni i godina, a gosti su imali samo jedan zadatak – da dođu u belom kako je Nata i odredila dres kodom. Luksuzno imanje sa bazenom, takođe, bilo je dekorisano u belo, te su stolove krasile bele sveće, baldahini i baloni. Slavljenica je za pripremu upregla čitavu mašineriju, pa se pretpostavlja da je izdvojila veliku sumu novca za proslavu. Jer, Nata je na sve mislila, pa i na posluženje. Za izvrsne specijalitete Bekvalčeva je iznajmila tim kuvara koji su ceo dan pripremali hranu.

Dragana Bekvalac ATAImages/ Antonio Ahel

Tim kuvara pripremao je hranu Instagram printscreen/ kristinabekvalac

Na proslavu su među prvima stigle njene sestre Dragana i Kristina, koje su joj uvek podrška, kao i njihovi roditelji. Jedna od glavnih zvanica poznata javnosti bila je Jelena Karleuša, koja je stigla oko 21 sat na žurku. Naravno, i JK je po protokolu propratila proslavu, jer je došla obučena u belo. Nedavno je i Nataša bila na rođendanu kod pop dive, koju je Jelena pozvala u svoju vilu na Dedinju.

Pravo veselje započele su sestre Bekvalac, koje su prve zaigrale u dugačkim belim haljinama, uz glas pevačice Anđele Vujović Angelline, koja je zabavljala goste.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike